פורסם 2002 בינואר 3023 שנים המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים אני יודע שאפשר לשמור מסמכי וורד כ-HTML ואז זה נפתח באקספלורר. לא שמעתי על עוד אפשרויות אבל נחכה ונראה אם מישהו בכל זאת יודע.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים קליק ימני על קובץ ה word excel or whateveropen with...בוחרים ב Internet Explorerזה הכל......רוצה לשייך את זה באופן קבוע, סמן את תיבת הסימון השתמש בתוכנית זו
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים בשלב ראשוןאיזה גירסת אקספלורר יש לכם בבית הספר ?(לוחצים על Help --->About Internet Explorer)מגירסה 4 האקספלורר מגיעה אם אפשרות לפתוח קבצי word ו excel .לא צריך אופיס.פתח אקספלורר ותגרור את הקובץ אליו
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים בשלב ראשון איזה גירסת אקספלורר יש לכם בבית הספר ?(לוחצים על Help --->About Internet Explorer) אני חושב שמגירסה 5 האקספלורר מגיעה אם אפשרות לפתוח קבצי word ו excel . ממממ.. טוב לדעת !
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר אני מדבר על פתיחה דרך האינטרנט הוא לא רוצה להוריד ואז לפתוח, כמה שיותר פשוט רק ללחוץ על הלינק ושזה יפתח אוטומטי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.