פורסם 2008 בפברואר 317 שנים מחבר קיצור היתקשרתי לחנות on-off והם אמרו לי שיש להם את הפאנל S של 226BW והם מוכרים את המסך ב1705ש''חhttp://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=17שווה..?
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לא שווה.שווה לך להשקיע עוד 300 שקל בשביל הwfp וזהו.ואני לא יודע אם בכלל אתה יכול לבדוק איזה חברה מייצרת את הפאנל בלי פירוק המסך.ההבטחה שתקבל את הפאנל שסמסונג מייצרת נראית לי תמוהה אם במילא אתה לא יכול לבדוק...
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים אפשרות נוספת היא לחסוך כמה מאות שקלים ולקנות את ה CMV 221D או את הVX2235WM אפילו באיכות יותר גבוהה.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר התקציב הסופי שלי הוא 1700ש''ח ולא שקל יותר...לא שווה.שווה לך להשקיע עוד 300 שקל בשביל הwfp וזהו.ואני לא יודע אם בכלל אתה יכול לבדוק איזה חברה מייצרת את הפאנל בלי פירוק המסך.ההבטחה שתקבל את הפאנל שסמסונג מייצרת נראית לי תמוהה אם במילא אתה לא יכול לבדוק...אני לא משקיע יותר מי 1700ש''ח נקודה. ואני מעוניין רק ב 22אינץ'...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר ה VX2235WM ניראה איכותי וגם ה CMV 221Dאבל אני רוצה מסך מי אחת מי החברות האלו..LG או Samsung או Dell
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים הסיבה היחידה שאתה רוצה את אחת מהחברות הללו,כי הן מוכרות.אבל זה לא עושה את המסך 226bw יותר טוב מהchimei שהוצע לך.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר הסיבה היחידה שאתה רוצה את אחת מהחברות הללו,כי הן מוכרות. אבל זה לא עושה את המסך 226bw יותר טוב מהchimei שהוצע לך. גם בגלל שאני מקיר את החברה וגם בגלל שראיתי את האיכות שלו.. Yaniv_sosner חחח תבחר חלסטרה,אל תפנה עליי בצורה זו צוחקים איתך מה אתה בוכה..
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אתה "ראית את האיכות שלו" בהשוואה למסכים לא איכותיים אחרים,ולא בהשוואה למסכים איכותיים.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים מחבר אוקי אז תביא לי מסך 22 אינץ' מהחברות האלו samsung / LG / Dell עד 1700ש''ח יום חמישי אני יקפוץ ליראות...
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר אתמול הייתי בקניון ובדקתי איזה פאנל זה ה 226BW והיה כתוב מאחורי המסך פאנל C והאיכות של המסך הייתה ממש גרועה... :\אני עוד לא ראיתי פאנל A.מישהו פה ראה את הפאנל..? הוא חושב שהוא יותר טוב מי S או ברמה שלו או פחות טוב..?*ועוד שאלה לכל מי שיש את המסך 226BW. איזה פאנל יש לכם..? ומאיפה קניתם את המסך (זה מאוד יעזור לי בקנייה) תודה מראש יניב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.