פורסם 2008 בינואר 2917 שנים היי אני רוצה לדעת אם יש חשיבות לסדר הרכיבים בלופ. חשבתי על הסדר הבא : מהמיכל הולך לרדיאטור וממנו למעבד וממנו למשאה וממנה למיכל . נראה לי שהכי חשוה שהרדאטור מחובר למעבד כדי ליקרר את המיים לפני הכניסה למעבד. מה אתם אומרים? זה התיכנון: איך נראה לכם יעיל? [move]הנה כמה תמונות להמחשה:[/move] זה המיכל: אני מתכוון להוריד לו את הפייה השחורה ולשים פייה כמו הזהובה ואת המכסה של התחתית גם לחתוך לו את הפייה ולאטום. מביכל יעמוד כשהפיות מלמעלה ולהם יחוברו 2 צינורות עד לתחתית המיכל. אני אשמח לשמוע הארות.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אתה צריך לשים את המיכל ככה שהמים יפלו לבד לפתח של המשאבה, ככה יהיה לה יותר קל לקבל מים בכניסה. (כמו שאמרו לך בפורום אחר :) ולגבי הסדר במערכת סגורה אין חשיבות גדולה לסדר הרכיבים.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר (כמו שאמרו לך בפורום אחר :) אבל בפורום האחר לא קיבלתי עזרה. אין חשיבות לסדר ב LOOP במערכות מים. דווקא אני חושב שכן הכי הגיוני שהמשאבה תשב בין המיכל לרדיאטור אבל אז יוצא לי 4 צינורות שנכנסים למארז.(כמו בציור למעלה) ואם אני יסדר מיכל->רדירטור>בלוק> משאבה --אז רק 2 צינורות נכנסים למארז אבל המשאבה לא תיהיה לפני הרדיאטור כדי להכניס מים בעוצמה. מה אתם אומרים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.