עבור לתוכן

new G5 .vs. Razer Copperhead ???

Featured Replies

פורסם

מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג)

ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ?

וגם כמה DPI כל אחד?

האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות?

תודה.

פורסם

G5 אל תיתקרב לכל השאר

פורסם

חיישני לייזר שוים לתחת

razer deathadder או mx518

פורסם

שני עכברים זבל מבחינת החיישן שלהם ( לייזר ), אל תתקרב בכלל לעכברים האלה.

יש לך את ה-DeathAdder ב-310 שקל מפנדס שהוא העכבר עם החיישן הטוב ביותר וכנראה גם בעל הצורה הנוחה ביותר, או לחלופין את ה-MX518 שבצורתו דומה ל-G5 רק שהחיישן שלו טוב בהרבה והוא זול יותר.

פורסם

היום מוציאים רק לייזר , ויש לזה סיבה

אישית רק G5

פורסם

היום יש ילדים קטנים *שיעול*Ronll*שיעול* שלא מבינים כלום בעכברים וחושבים שG5 הוא הכי טוב

פורסם

היום יש חברות גדולות ומסקרים גדולים שמבינים יותר מאשר אנשים קטנים בפורומים *שיעול* *הקאה* *ציחקוק* GILOMAN

*בכי קל*

פורסם

דווקא לי יש G5 והוא סבבה,

אין לי שום בעיה בחיישן.

חוץ מהמחיר, אבל את שלי קיבלתי במתנה , אז ככה שאין לי תלונות

פורסם

את הבעיות בחיישן סביר להניח שאנשים שהם לא גיימרים לא ירגישו.

הבעיה העיקרית היא שהחיישן נוטה לדלג על פיקסלים כשאתה מזיז את העכבר במהירות גבוהה ( אם כי שכיחה במשחקי רשת ), זה נשמע כמו משהו קטן אבל זה ממש לא, על אחת כמה וכמה בשביל עכבר שמתיימר להיות עכבר לגיימרים. שים לב שאף גיימר מקצועי היום בעולם לא משתמש ב-G5, וזה בעצם אומר הכל. ה-G5 הוא עכבר ממוסחר שניזון משיווק מעולה של Logitech וטמטום של צרכנים ותו לא, האמת היא שה-MX518 טוב ממנו פי כמה וכמה ועולה פחות ובכל זאת מאיזשהי סיבה עדיין יש אנשים שמעדיפים את ה-G5 בגלל שהוא LASER ZOMG. :s07:

ו-RONLL, אתה באמת לא מבין כלום, סייג לחוכמה שתיקה.

פורסם

אולי כל מה שאמרתם נכון

אבל אני כבר משחק יותר משנה וחצי, ולא היו אף בעיות לא במשחקים ולא בעבודה רגילה.

אפילו אם הוא ידלג על שני פיקסלים זה לא יהרוג אף אחד, וגם אף אחד לא ירגיש בהבדל...

אז אני ממליץ לך על ה-G5

פורסם

שורה תחתונה - לחבר שלי יש MX518 והוא ממש לא בליגה של G5

פורסם
אפילו אם הוא ידלג על שני פיקסלים זה לא יהרוג אף אחד

אבל במשחקי רשת זו כל הבעיה - שהוא באמת לא יהרוג אף אחד כי הוא דילג על הפיקסל... :lol:

אבל ברצינות, לי יש תקופה ארוכה את הG5 והוא ממש מדוייק ונוח, לא השוותי אותו עם עכברים מקצועיים אחרים, אבל לדעתי הוא עכבר מעולה למשחקים ובמיוחד למשחקי רשת. מעולם לא נתקלתי בו בבעיה של "דילוג על פיקסלים" או משהו כזה.

(הוא גם די זול, היום הוא נמכר ב 200 שח שזה לא הרבה בשביל עכבר ברמה כזאת)

פורסם

שורה תחתונה - אתם לא מבינים כלום.

אין פה שום אלמנט של סובייקטיביות, זה פשוט, ה-MX518 הוא עכבר טוב יותר, בעל אותו עיצוב ובעל עינית טובה יותר, אם אתם מרגישים בזה או לא זה תלוי מן הסתם במשחק שבו אתם משחקים, ברגישות שבה אתם משחקים ועל איזה משטח אתם משחקים, זה לא משנה את העובדה שהבעיה הזאת קיימת ובשביל גיימרים רציניים היא בעיה דיי רצינית שיש ב-G5 ואין ב-MX518.

וכל זה כאשר ה-MX518 זול יותר מה-G5.

אין זה אומר כמובן שה-G5 הוא לא עכבר טוב, אבל מוזר לי שאנשים קונים עכבר דומה מבחינת העיצוב אך טוב יותר מבחינת ביצועים.

פורסם

אבל במשחקי רשת זו כל הבעיה - שהוא באמת לא יהרוג אף אחד כי הוא דילג על הפיקסל... :lol:

אבל ברצינות, לי יש תקופה ארוכה את הG5 והוא ממש מדוייק ונוח, לא השוותי אותו עם עכברים מקצועיים אחרים, אבל לדעתי הוא עכבר מעולה למשחקים ובמיוחד למשחקי רשת. מעולם לא נתקלתי בו בבעיה של "דילוג על פיקסלים" או משהו כזה.

(הוא גם די זול, היום הוא נמכר ב 200 שח שזה לא הרבה בשביל עכבר ברמה כזאת)

אתה לא תרגיש אותה

כנראה כי אתה לא בtop gaming

אבל שחקן cs למשל מסתובב מהר ומביא reflex אז ההבדל של הפיקסל הוא hs או סתם פגיעה\החטאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים