עבור לתוכן

שאלה\ בקשר לויסטה וXP במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

נגיד אני רוכש מחשב נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה זה יהיה בעיה להוריד אותה ולהתקין XP במקומה או שזה בעיה ?

לא שיש לי בעיה עם ויסטה פשוט הוציאו לה שם ממש רע לא יצא לי לראות אותה בפעולה או משהו אבל עשו לה תדמית ממש גרועה

בתור תוכנה שהרבה דברים לא נתמכים בה ושואבת משאבים בהגזמה ובלי סיבה .. אם מישהו חושב אחרת השמח לשמוע תגובות

:)

אה ואיך שמים XP ?

פורסם

לכל וינדוס חדש יוצא שם רע בהתחלה, מכל מיני סיבות...

תאימות לקויה לדרייברים ותוכנות.

דרישת משאבים שלא מתאפשרת במפרטים בינוניים ומטה.

באגים ותקלות של מערכת הפעלה לא מספיק "משופשפת".

גם ב-XP וכנראה שגם בויסטה, שנה-שנה וחצי לאחר היציאה רוב הבעיות מסתדרות ואפשר לעבור לעבוד עם המערכת בלב שקט.

לפי דעת, כרגע, בתנאי שיש מפרט חזק מספיק ואין רכיבי חומרה ו\או התקנים חיצוניים ישנים, אין סיבה שלא לעבור לויסטה.

בכל אופן לעניין הלפטופים שמגיעים עם ויסטה, עקרונית אין בעיה להתקין שם XP כמו במחשב ביתי רגיל,

רק קח בחשבון שלא כל היצרניות משחררות דרייברים ל-XP, אז כדאי לך לבדוק את זה לפני ההתקנה באתר היצרן.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה..

מה בכלל חדש בויסטה חוץ מהלוק? יש יתרונות למשתמש הפשוט ? למה לעבור?

:nixweiss:

פורסם

חוץ מהלוק אני לא יודע , ניסיתי את המע' ...

בקשר לדרישת משאבים , היום מי שקונה מחשב יצליח להריץ את ויסטה בקלות יתר , שום איטיות...

פורסם

יש לה תמיכה ב DX10,היא אמורה להיות בטוחה יותר וכוללת תוכנה נגד SPYWARE,היא יותר יציבה לפחות לפי דעתי .כמו כן אתה יכול לחפש השוואת באינטרנט.

פורסם
  • מחבר

כנראה שהכי טוב להשתמש בה בעצמי ולנסות אותה

פורסם

נכון יש הרבה כאלה שאומרים שהיא סתם כבדה ואחרים מרוצים ממנה (אני למשל),אולם במחשבים חדשים היא אמורה לרוץ טוב מאוד.

בהצלחה איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים