עבור לתוכן

מה דעתכם על GEFORE 4 MX 128 MB DDR?

Featured Replies

פורסם

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה.

השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו.

יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100.

אף משחק חדש לא זז לי.

הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין.

האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש?

או להחליף לGEFORCE 4?

האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו?

תודה מראש לכל המייעצים

שרון

פורסם

עדיף יהיה להחליף את המחשב ולהישאר עם הGF2MX.

בשביל שיהיה לך רקע, אציין שR9100 עולה 470שקלים ומפיק ביצועים נהדרים. אם לא הייתי מגיע לשורה של 'הציעו לי..' אז הייתי מציע לך אותו.

פורסם

לדעתי.... תחסוך חודש-חודשיים, תקנה לך:

AMD 1700+

EPOX 8RDA

256 MB ב400 מגה הרץ של GEIL, והכל יעבוד "בסיידר"

זה עדיין כרטיס חלש, אבל המעבר לGEFORCE 4 MX לא יתן לך את ההרגשה כמו לעבור למחשב חדש...

נ.ב

תיקח את הפריטים שפירטתי למעלה, ואל תתפתה לקחת מה שהחנות "השכונתית" מציאה לך.

אחרי שתיקח את המערכת הזאת, תוכל לעשות OVERCLOCKING (המהרה), ולקבל מחשב חדש לגמרי.

אחר-כך תיקנה כרטיס מסך חדש.

פורסם

בן-אדם. הוא משלם 550שקלים בשביל AXP1800, לוח-תואם ו-DDR SDRAM. ה8RDA+ בעצמו כמעט ושווה ערך לכל המערכת הזו, ואתה דוחף לו אותו? לוח זול וטוב יהיה ה7VA של Gigabyte. מבוסס KT400 ויציג ביצועים נהדרים ביחס למצופה ולמחיר שלו. אתה מדבר מסביב על OC וכל אלו, אבל אתה לא שם לב לנקודה העיקרית. הוא בסך הכל רוצה להינות ממשחקים, ובשקט. אז אני אומר לך, המערכת שהוצעה לך (קח AXP1700+) תציג ביצועים נהדרים. אתה לא צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

חברים,לא עניתם לי כ"כ על הGEFORCE 4 עצמו, האם הוא כרטיס טוב והאם ביחד עם המערכת החדשה זה יהיה מחשב חזק למשחקים

או שאפילו הGEFORCE 2 הישן יהיה חזק על המערכת הזאת?

פורסם

הGEFORCE2 יריץ את המשחקים בדוק, השאלה היא איך, ברור שGEFORCE4 יריץ טוב יותר השאלה אם זה שווה לך תכסף

פורסם

השילוב של המערכת החדשה והGF2MX טוב יותר מהמערכת העכשוית ו-GF4MX.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף:

המערכת החדשה + GEFORCE 4(האם השיפור יהיה מהותי לעומת המערכת חדשה + GEFORCE 2 ).

כמו כן אשמח על עוד פירוט לגבי הGEFORCE 4 440 MX 128 MB DDR וחברה מומלצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים