עבור לתוכן

בעיה בFirefox שנתקלתי לאחרונה

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מנסה נגיד להיכנס לYnet אז אחרי שהאתר עולה ברובו, פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה, שהדפדפן קרס, וצריך להפעיל מחדש.

בדקתי היום את הפרטים ורשום שהבעיה התעוררה בקובץ הבא:

npmozax.dll

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי את כל התוספות שהוספתי לאחרונה.. בעיקר תוכנות להורדת סרטים בתוך האתר.

תוסף אחרון שזכור לי, היה תוסף שמאפשר להוריד Flash מהאתר. לא זוכר איך קוראים לו.. מחקתי אותו.

משהו עם SH בהתחלה :P ואני זוכר שאפשר להתקין אותו גם בפיירפוקס וגם באקספלורר.

תודה למי שיידע לעזור לי.

עריכה ראשונה: יש מצב שזה היה הSothink אני חושב.

עריכה שנייה: כן זה אכן הפלאג הזה שהתקנתי אחרון.

פורסם

הייתה לי פעם בעיה דומה מאוד, הפיירפוקס היה קורס משום מה בדפים בזאפ שהיו בהם קבצי פלאש (ביקורות וידיאו של גולשים), וגם אצלי היה מותקן תוסף כלשהו שקשור לפלאש.

לא חושב שהצלחתי לפתור את זה איכשהו, כנראה זה בסוף הסתדר מעצמו (עדכון של התוסף? לא יודע)

פורסם

ActiveX plugin conflict

If the Mozilla ActiveX plugin is installed and is either misconfigured or the wrong version for your browser it can interfere with Flash content. Exit the browser, then look for the file "npmozax.dll" in the installation directory plugins folder. If found, rename the file "Xnpmozax.dll" to disable the ActiveX plugin. If Flash content plays correctly afterwards, remove the ActiveX plugin if you don't need it or install the correct version for your browser.

http://kb.mozillazine.org/Flash

תנסה את זה

סביר להניח שהקונפליקט שבכלל נגרם מ IE בגל שמדובר ב activex

פורסם
  • מחבר

http://kb.mozillazine.org/Flash

תנסה את זה

סביר להניח שיש קונפליקט שבכלל נגרם מ IE בגל שמדובר ב activex

אני אנסה את זה כשאני אהיה בבית, אבל מה קשור IE לעניין? כאילו, הקובץ הזה לא ירד פשוט באחת הפעמים שניסיתי להריץ משהו שדורש ActiveX ?

פורסם
  • מחבר

כי IE מריץ activex ::)

כן, את זה אני יודע..

אבל הפיירפוקס לא מסוגל להריץ את זה כברירת מחדל.. אז איך הוא כן יכול להריץ את זה? (אני לא זוכר פשוט אם הוא מריץ או לא מריץ באיזשהי דרך.. יכול להיות שהורדתי תוסף כלשהו ואני לא זוכר ספציפית אם הוא מריץ ActiveX..)

פורסם

פיירפוקס לא מריץ activex

ניסית לעשות את מה שכתוב?

פורסם
  • מחבר

פיירפוקס לא מריץ activex

ניסית לעשות את מה שכתוב?

עוד לא, אני אנסה את זה מחר. תודה על העזרה.. אם זה ימשיך לקרות אני אכתוב פה הודעה.. :) תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים