עבור לתוכן

שאלה בנוגע לזכרונות SDRAM

Featured Replies

פורסם

האם יש דבר כזה זכרונות SDRAM שעובדות רק על מחשב Pentium 4 ולא על Pentium 3 (ולהיפך)? או שכל סוגי הזכרונות (SDRAM)יכולות לעבוד גם על P4 וגם על P3??

פורסם

SDRAM זה SDRAM וסטיק אחד יעבוד על כולם (SDRAM של פנטיום 3 יעבוד גם על פנטיום 4 ולהיפך).

MOOMOO

פורסם

ממש לא!!!

ישנם כמה זיכרונות SDRAM במהירויות 66 100 ו133 עכשיו ישנם לוחות ישנים של P3 שהם תומכים ב זיכרונות 100 ולא 133 אז זיכרונות 133 יכולים לא לעבוד שם(לא תמיד) בP4 יעבדו כל השוגים חוץ מאולי ה 66(זה לא בדקתי לא יכול להגיד ל בוודעות).

פורסם

מבחינתי זה ממש לא נכון. PC133 יכנס לסלוט SD-RAM ויפעל בהתאם. אם הלוח לא מרשה זאת, הוא יפעל כPC100.

פורסם

מבחינתי זה ממש לא נכון. PC133 יכנס לסלוט SD-RAM ויפעל בהתאם. אם הלוח לא מרשה זאת, הוא יפעל כPC100.

זה מה שאמרתי, לכל הSDRAM למיניהם מPC66 עד ל 133, יש אותו סלוט, פשוט כל סטיק יפעל עד המגבלה שלו או המגבלה של

הלוח.

פורסם

זה מה שאמרתי, לכל הSDRAM למיניהם מPC66 עד ל 133, יש אותו סלוט, פשוט כל סטיק יפעל עד המגבלה שלו או המגבלה של

הלוח.

SDRAM 66 על פנטיום 4 2.53, יכול להיות מעניין

פורסם

כן למה לא EDO :lol:

פורסם

הכל תלוי בלוח אם הוא תומך או לא

מעבדי הp4 הראישונים [ 1200 mhz משהוא כזה ] יצאו גם כ p3 .ז"א שיש 1200mhz p4 ויש p3 1200mhz

ולכן יצאו לוחות שונים שחלקם תומכים ב sdram

פורסם

אולי לא נתקלתה פשוט בלוחות שדוחים כל זיכרון ששהוא מעל ל100מגהההרץ אני אישית נתקלתי בהמון כאלו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים.....

אני עכשיו חקרתי קצת את הנושא.... ונראה שאתם טועים.....

יש זכרונות SDRAM חדשים שיכולים לעבוד על פנטיום 4 בלבד! לא בגלל שהם 133מה"ץ הכוונה שהם יכולים לעבוד רק על פנטיום 4 וגם פנטיום 3 אשר תומך בזכרונות במהירות של 133מה"ץ - זה לא יעבוד עליהם...., או שזה יעבוד אבל רק על חצי מנפח הזכרון, זאת אומרת שם הSDRAM אמור לעבוד רק על P4 ונפחו 256MB אז אם תשים אותו על פנטיום 3 זה יעבוד כ128MB הוכחה... גלשו לאתר אקסלנט בחרו חומרה - זכרונות -

זכרונות SDRAM 100/133 ותראו שמוכרים שם זכרונות שהם רק לפנטיום 4.

פורסם

זה כבר קשור לביוס ולמגבלת הצפיפות שהצ'יפסט יכול לטפל בה.

אפשר לקחת שני לוחות ל P3 שתומכים ב SDRAM 133MHZ והזיכרון יזוהה במלואו על לוח אחד ולא על השני.

מעבדי הp4 הראישונים [ 1200 mhz משהוא כזה ] יצאו גם כ p3 .ז"א שיש 1200mhz p4 ויש p3 1200mhz

ה P4 האיטי ביותר היה 1300 מה"ז, אבל על מה אתה מדבר בכלל?

איך P4 יכול לצאת בתור P3 ? שני מעבדים שונים לחלוטין.

פורסם

תודה לכל המגיבים.....

אני עכשיו חקרתי קצת את הנושא.... ונראה שאתם טועים.....

יש זכרונות SDRAM חדשים שיכולים לעבוד על פנטיום 4 בלבד! לא בגלל שהם 133מה"ץ הכוונה שהם יכולים לעבוד רק על פנטיום 4 וגם פנטיום 3 אשר תומך בזכרונות במהירות של 133מה"ץ - זה לא יעבוד עליהם...., או שזה יעבוד אבל רק על חצי מנפח הזכרון, זאת אומרת שם הSDRAM אמור לעבוד רק על P4 ונפחו 256MB אז אם תשים אותו על פנטיום 3 זה יעבוד כ128MB הוכחה... גלשו לאתר אקסלנט בחרו חומרה - זכרונות -

זכרונות SDRAM 100/133 ותראו שמוכרים שם זכרונות שהם רק לפנטיום 4.

אני לא יודע מה איתך....בשבילי זו לא הוכחה.

נתקלתי בתופעות מוזרות כמו שציינת עכשיו , אבל זה לא על P4 לעומת P3...אלא על מחשב מסוים ועל מחשב אחר (לוח...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים