פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אהלן,יש לי כרטיס מסך 8800GT.הטלויזיה היא של PILOTהבעיה היא שכשמחובר גם הממיר בנוסף למחשב אין תצוגה של המחשב.כאילו חיברתי את המחשב דרך componnet נראה לי (ירוק כחול אדום)והממיר מחובר בRCAאם אני מנתק את הממיר זה עובד אם הוא מחובר אז רואים פס שרץ על התמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה.ניסיתי את החיבור על עוד טלויזיה -ichiban משהו כזה חחבדיוק אותה בעיהבלי עוד חיבורים רואים מעולהשמחברים עוד משהו פס רץ על תמונה ואחרי כמה שניות אין תמונה...מישהו נתקל בבעיה?יש פתרון?תודה....
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים כנראה שלטלויזיה שלך יש תמיכה רק במקור וידאו אחדאתה צריך לקנות מפצל שיאפשר לך לבחור את המקור ע"י לחצן
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר יש לה תמיכה ביותר ממקור וידאו אחדאבל גם בלי קשר...חיברתי דרך מפצלבדיוק אותה בעיהאם זה מחובר לבד דרך המפצל זה עובדאם אני מחבר עוד משהו יש פס שרץ על מסך ואז זה מתרסק...חיברתי דרך מפצל כזהhttp://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=462
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר זה בעיה של אדמותקרא לכבלים שיתקינו לך Isolator בחינם על הממיר וזה יפתראדמות כאילו אדמה-קרקע?ומה זה isolator?
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר חח אוקיי אני מקווה שזה יעזורתודה רבה=]ד"א זה מתחבר לכל ממיר? או לחיבור הראשי בבית?יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר ל2 טלווזיותבשתיהן אני צריך את הISOLATOR?
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים מחבר התקשרתי אליהם הם אמרו שהאיזולטורים בחינם אבל הטכנאי עולה 100 שקלבכל מקרה קימבנתי קצת והשגתי ממקום אחראני רק מחכה שיביאו לי את זה...איך מחברים את זה?מהשקע אל זה ואת הממיר לאיזולטור?
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אצלי יש לו חיבור נקבה משני הצדדיםככה שאתה צריך כבל בינו לבין הקיר ועוד כבל בינו לבין הממירזה מה שה-HOT הביאו לי
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים מחבר אוקי אחלה תודה רבה אני מחכה עכשיו שיביאו לי=] עריכה: תודה רבה זה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.