פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אני לא מצליח לראות את התמונות בחלון הודעה בצד של האיסיקיו.. וגם אני לא מצליח לשים תמונה שליוגם אני לא מצליח להסתכל בפרטים כשאני פותח אתה חלון שיחה ולוחץ על פרטי חברנסתי להסיר ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה נמשכתיש עוזרים ?
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אממ גם לי יש את אותה בעיה רק אני כן יכול לראות פרטיי משתמש...אוליי יש עוד מישהו שהיה לו את אותה בעיה ומצא לכך פיתרון??
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים לוחץ וכלום לא קורה ואחרים דווקא כן רואים את התמונה שלי אבל אני לא רואה לא את שלי ולא את שלהם
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים ב6 לא וב5.2 כן(בכל ה5 זה עושה את זה)פשוט לא אהבתי את הממשק או לאדע איך לקרוא לזה של 65 הכי נח לי
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים לא עובד . אין לי בעיה עם זה שאני לא יראה את התמונה שלי הבעיה היא זה שאני לא רואה תמונות של אחרים......
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים מחבר גיליתי את הבעיהאתה צריך להסיר את כל תוכנות הפלאש שיש לך על המחשב (FLASH PLAYER וכיו"ב) + את האיסיקיו הסרה מלאה גם מהפרוגרם פיילסלעשות ריסטרט למחשבלהוריד את זהhttp://rapidshare.com/files/84851059/Adobe_Flash_Player_9_ActiveX.rar.htmlסיסמא לחילוץ :addidea.comלהתקין..ואז להתקין את האיסיקיו וזה יעבוד
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים תודהההההההההההההה זה עבד אפילו לא הייתי צריל להתרין את האייסי מחדש אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.