עבור לתוכן

ארה"ב: אושרו מכונות לממכר מריחואנה

Featured Replies

פורסם

ומה הבעייה בלחזור מיום עבודה ארוך להיזרק על הספא מול הטלוויזיה/מחשב, לעשן רוש ולהיות קצת ילדותי ופאטטי? למה לא?

למה אתה חושב שזה לא טוב לפעמים להיות קצת ילד?

לא יודע בעבר עישנתי גראס על בסיס קבוע, אני לא רואה בזה שום רע, כל עוד זה לא משתלת לך על החיים.

כן אתה לא מדבר ברור, אתה מאבד קו חשיבה רציף, כן אתה נראה מטומטם מהצד ואתה מצחקק כמו אידיוט. אז מה? מה רע בזה?

בקיצור אני חושב שגראס זה לא סם מדרגה, אני לא מאמין שגראס ממכר, אני לא חושב שזה יכול להיות בילויי רע יותר לערב עם החברה מאשר בקבוק אלכוהול.

לא יודע על השפעות רפואיות ולא אכפת לי, עם הייתי דואג לזה לא הייתי שותה טיפת אלכוהול ומעשן סיגריות באופן קבוע, אך בגלל שכל יום אחרי העבודה אני נפגש עם החברה בפאב שכונתי ושותה לפחות ליטר בירה עם חצי קופסת סיגריות וזה נחשב לבילויי לגיטימי בעיני החברה אז אני רואה פה איזה שהיא בעייה.

אני חושב שהחברה צריכה יותר לקבל בילויי של ערב עישון מאשר אלכוהול וסיגריות שהורגות אותך לאט לאט.

פורסם

לעשן כל יום כן עלול להשתלט לך על החיים, בדיוק כמו שיש פה אנשים שמבלים כל היום, כל יום (לי לפעמים יוצאים כמה ימים שאני יושב על המחשב בלי לעשות דברים אחרים) על המחשב.

לעשן גם עלול לגרום לך להרגיש סבבה עם עצמך ועם האנשים שאתה מסתובב איתם כי כולןם גם ככה מחוקים אז הם סבבה איתך אבל ברגע שאתה תפסיק \ ההשפעה תעבור פתאום אתה תרגיש שמתיחסים אליך כמו חרא ואז אתה תחזור שוב ופשוט תתמכר נפשית לזה

פורסם

אני חושב שהרעיון הכללי פה הוא די ברור - אם אתה נותן לזה להשתלט עליך אין ספק שזה רע.

מצד שני אם אתה מעשן במידה ויודע מתי להפסיק זאת חוויה מאוד נעימה, ואין שום סיבה שלא לעשות את זה פעם ב...

פורסם

אל תתלהם על כלום, גם לי יש מספיק ניסיון עם זה - כבר כמה שנים, (לא עם חולים סופניים, אבל הם לא קשורים בכלל למה שאנחנו מדברים עליו) ואין לי שום דבר עם עלה ירוק, חוץ מלומר עליהם שהם חבורת ג'אנקיז שבטח הרעיון של המפלגה עלה באיזו ישיבה.

נכון, זה בהחלט פתטי לעשן על בסיס יום-יומי, כמו שפתטי להיות לשתות אלכוהול על בסיס יום-יומי, וכמו שפתטי לשבת על המחשב יום-יום כל הזמן.

עשיית הרבה מכל דבר שהוא זה פתטי.

אני לא מטיף לגראס ואף ההפך, אבל הפכו את זה לרוע בהתגלמותו בכל הפרסומות של 'אל סם'.

גראס אינו שונה מאלכוהול ואף 'עדיף' אם בוחנים את העניין מבחינה בריאותית וחברתית.

מילא אם לא היית הצביעות הזאת לגבי אלכוהול-כן, גראס-לא

אבל זה מה שיש, לכן זה כלכך מרגיז אותי.

אתה יכול להגיד שאלכוהול פחות מסוכן מאלכוהול באיזשהו מובן?

תצלם את עצמך שיכור. שם אתה טוב יותר?

פורסם

אל תתלהם על כלום, גם לי יש מספיק ניסיון עם זה - כבר כמה שנים, (לא עם חולים סופניים, אבל הם לא קשורים בכלל למה שאנחנו מדברים עליו)

סליחה? אתה בכלל קראת את הכתבה שלשמה נפתח הדיון הזה?

מי לדעתך הם בעלי המרשמים, חולי צליאק?

אני מציע שתקרא שוב את הכתבה, ושתקרא שוב את התגובה שלי שכל כך התרגשת בגללה:

ממש לא, זה בסה"כ צעד הומני וצודק לקראת חולים סופניים שצריכים את זה,

בניגוד לסתם סטלנים שמשתמשים בזה כדי לברוח מהמציאות, יחי ההבדל הקטן.

בדיוק לזה התכוונתי, שאנשים כמוך חוטפים את העניין לכיוון של לגליזציה לגראס, כשזה בכלל לא האישיו ובכלל לא המטרה של העניין הזה,

יש כאן נושא הרבה יותר רציני מ "איזה מגניב אפשר לעשן ג'ויינטים בפומבי".

ולא, אלכוהול לא פחות מסוכן מגראס לדעתי, אבל זה חוקי ואי אפשר לשנות את זה, two wrongs dont make a right, אין שום סיבה הגיונית בעיניי להפוך גם גראס לחוקי.

פורסם

אין שום סיבה בעיניי להפוך גראס ללא חוקי, אז מה? אני לא רואה בעייה עם אנשים שיושבים בבית בכיף שלהם לא מפריעים לאף אחד ומעשנים גראס, שיבוסם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים