פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר הבעייה היא שלא הגיע שום דיסק..ואני כן יודע להתקין הקטע הוא שאחרי ההתקנה הדרייבר לא פועל משום מה זאת לא בעייה ללחוץ על setup ואז לעשות yes לreset :
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים התקנת כמו שצריך את הדריבר של הכרטיס מסך?אם כן תנסה להעיף אותו ולהתקין שובאם לא הולך נסה לפרמט ולהתקין הכל בסדר הנכון
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר הורדתי את הדרייבר של הכ. מסך בגלל שבאינרטנט הגירסא יותר חדשה האם זה הכרחי להתקין מהדיסק שבא עם הכ. מסך?
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר שמתי לב עכשיו למשהו מוזר מאוד הביאו לי דיסק התקנה של דרייברים של sapphire הכרטיס שלי הוא של ati
פורסם 2003 במאי 1722 שנים יש לי את אותה הבעיה בדיוק עם צ'יפסט איי אמ די...רק שהכרטיס שלי הוא של Sapphire.
פורסם 2003 במאי 1722 שנים טוב אני פירמטתי את המחשב והתקנצתי דבר ראשון את הדריברים של הצ'יפסט ואחר כך דירקט 8.1 ואחר כך כרטיס מסך ואחר כך 9.0a וזה עובד.. תנסה גם אתה..
פורסם 2003 במאי 1722 שנים עשית הסרה של דרייברים בSAFE MODE ?תעשה הסרה של כל הדרייברים בSAFE MODEאבל ממש, תחפור!ואז, תתקין הכל חדש ונקי.
פורסם 2003 במאי 1822 שנים שמתי לב עכשיו למשהו מוזר מאוד הביאו לי דיסק התקנה של דרייברים של sapphire הכרטיס שלי הוא של atiזה בסדר ככה זהלכולם.... פשוט רוב כרטיסי ATI מיוצרים במפעלים של SEPHIRE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.