עבור לתוכן

צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 שקל לשימוש עם HTPC

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא..

אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות...

התקציב הוא עד 400 בערך....

תודה לעוזרים..

פורסם

LOGITECH LX710 :xyxthumbs:

מקלדת ועכבר מצויינים..

הצלחתי לקלוט טווב ממרחק של 15 מטר בערך!(זה מה שניסיתי.. חחח) (2.4Ghz).

פורסם

אני גם מחפש עכבר ומקלדת במחיר הזה,

ונראה לי שזה הסט המשתלם ביותר במחיר.

תוכל לתת קצת חוות דעת? אוליי קצת הרחבה על המקשים במקלדת (דפדפן?מדיה ?)

והאם לעכבר יש Back \Forward לאינטרנט?

תודה רבה רבה !

פורסם

אממ בשבילך אני יפרט.. חח ;D

אוקי אז ככה,

העכבר הוא לייזר עם אפשרות לכבות אותו כמובן ויש לו הקודם והבא בדפדפנים וגם איפה שהגלגלת יש גם ימינה ושמאלה..

יש לך 4 כפתורי תכנות שאתה בוחר מה הם יפתחרו דרך הדרייבר של לוג'יטק. אתה יכול גם לדעתי לשנות את כל שאר המקשי קישור שמגיעיםאיתה (יש שם 8 מקשים כאלה.. [בעיקרון פותחים מחשבון,התמונות שלי,WORD,המסמכים שלי וכו'...) הכפתורים שאתה בוחר מה הם יפתחו הם גם כפתורי ה- F9-F12 (צריך ללחוץ על כפתור ועל a/b/c/d בשביל לפתוח את התוכנית שאתה בוחר.. בלי הכפתור זה פועל כמקש F רגיל.)

המקלדת לא רועשת,

העכבר נוח(אפשר להשתמש בו גם ימניים וגם שמלאיים)(הוא מראה גם מתי הבטרייה עומדת להיגמר... וגם במקלדת יש כפתור שאתה לוחץ עליו מראה לך את מצב הבטרייה).

דניאל.

פורסם

נשמע כמו סט מדהים ;D

רק שאלה קטנה- העכבר קטן\גדול? יש לי יד יחסית גדולה(סטנדרט גדולה לא משהו מפוצץ ומיוחד) ואני מפחד שהעכבר יהיה קטן מידיי.

תודה רבה ,ממש עזרת לי !

פורסם

גם לי יש יד גדולה יחסית והעכבר בגודל סביר בשבילי..אולי טיפ טיפה קטן אבל זה ממש בקטנה..

פורסם

תודה רבה על העזרה !

לאחר חיפושים ראיתי גם את הסט הבא:

Logitech Easycall Desktop

לפי מראית עין נראית אותה מקלדת רק עכבר MX600 אם אני לא טועה ומקבלים גם אוזניות עם הסט.

איזה מבין השניים עדיף?

לא מצאתי ממש פרטים בעברית על הסט הנ"ל.

תודה

פורסם

Logitech Easycall Desktop יותר טוב..

אבל כמובן עולה יותר..(ניראה לי..)

וגם זאת לא אותה מקלדת.. היא ניראת אותו דבר אבל זה לא אותם לחצנים.. (כאילו מבחינת פתיחת קבצים.. לא מבחינה חיצונית..)

פורסם

משום מה הוא זול בכ-20-30 ש"ח.

אני חושב שהשונה ביניהם הוא רק העכבר והאייקונים בצדדי המקלדת-שהם מותאמים לשיחות VOIP .

חוץ מזה שהעכבר שלו יותר טוב.

יש פה מישהו בעל הסט הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים