עבור לתוכן

קנית השילוש המקודש ב 3800 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1.ה475DVD של Heroichi זה הספק?

2.מה איתם? מה היתרונות והחסרונות של כל חברה בלוחות אמ כי אמרו לי ש abit לא משהו (אולי סתם אמרו לי בגלל זה אני שואל אותך)

• תגובות 82
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1.אכן כן.

2.אין סיכוי שאביט "לא משהו"

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר אני סומך עליך..

אבל מה עם aopen epox יתרונות חסרונות יעילים לא יעילים וכו'

פורסם

מה יש לך מ aopen ? במקום הרדאון הייתי קונה nv 30 ultra (חחחחחחח) , הלוח של אביט ב 650 ש"ח (abit nf-7) הוא בין הטובים שראיתי עד כה , יש לי אותו ואני מה זה מפסוט ממנו

פורסם

אם אתה אומר אני סומך עליך..

אבל מה עם aopen epox יתרונות חסרונות יעילים לא יעילים וכו'

Aopen ? אני מכיר אותה רק כיצרנית CD.

Epox ? אחת החברות האיכותיות ביותר ;D

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לוח של אפוקס על מה אתם ממליצים האם הם טובים ל amd וכוכוכו'

פורסם

הNF7 מקביל ל8RDA+, הוא זול יותר והוא גם אוברקלוקר טוב יותר ממנו. אין כל משתלם ב8RDA+ אלא אם כן קיים צורך ב-Firewire.

פורסם

אם אני רוצה לוח של אפוקס על מה אתם ממליצים האם הם טובים ל amd וכוכוכו'

הלוחות של Epox הם הלוחות בין הכי טובים ל AMD, יש להם הלוח הטוב ביותר לאוברקלוק (8RGA+).

פורסם
  • מחבר

לשתיכם

1.כמה הוא עולה

2.בבקשה הבדלים בין 8rga 8rda ו NF7

פורסם

הNF7 מקביל ל8RDA+, הוא זול יותר והוא גם אוברקלוקר טוב יותר ממנו. אין כל משתלם ב8RDA+ אלא אם כן קיים צורך ב-Firewire.

תוכל להראות לי השוואה שה NF-7 עוקף את ה Epox 8RDA+ ?

פורסם

לשתיכם

1.כמה הוא עולה

2.בבקשה הבדלים בין 8rga 8rda ו NF7

ל 8RDA+ אין אפשרות לשינוי ה VDD ול 8RGA+ יש (יש לו גם GF 4 MX על הלוח O\B).

בקשר ל Abit NF-7 אני לא מכיר אותו טוב כ"כ, אני חושב ש Nike יכול להסביר לך עליו.

פורסם

NF-7 לוח מציון של אביט עם יכולות OC לא רעות, אבל יש בעיה קטנה... ל NF-7 יצאה גירסא חדשה (REVISION C1) והיא עוד לא בארץ כמו כל מוצר חומרה בעולם הזה ולא בטוח גם שתגיע. והגירסא המסוימת הזאת מסוגלת לOC חזק עוד הרבה יותר.

אם אתה שואל אותי, כל אחד שקונה AMD ורוצה לעשות לו OC שיקח את ה 8RGA+ של EPOX ולא אחר ולכן הייתי מציע לך לעבור ללך הזה, לא חורג מהתקציב ויש לך אותו בתוספת של 150 שקלים שבהחלט שווה להוציא.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני ילך על ה 8RGA+ שמעתי עליו ביקרות טובות מעוד כמה אנשים אז מישהו יכול להרכיב בפעם האחרונה את המפרט הסופי

פורסם

לא נראה לי שבשביל עוד כמה מגה הרצים שווה להשקיע בכזה לוח יקר(8rga+) , אני הייתי מציע לך abit nf -7 או abit nf7 -s אם s-ata שאמור לשפר את ביצועי ההרד דיסק . (האמת לא ראיתי את הלוח האחרון בארץ , מוכרים אותו בכלל ? )

פורסם

ה-NF-7-S נמצא בארץ אך מחירו יקר יותר מה-8RGA+ בכ-50 ש"ח ולכן הוא יוצא מאד לא משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים