עבור לתוכן

שאלה בקשר למגבר\DAC במכשיר אחד.

Featured Replies

פורסם

במטרה לשפר את איכות המקור שלי (עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה) חשבתי על קניית כרטיס קול,

וראיתי בhead-fi מגברים+DAC במכשיר אחד שאפשר לחבר אותם לusb של המחשב (למרות שיש כאלה ניידים) לדוגמא: Ibasso D1 אני חושב שיש עוד אבל אני לא ממש זוכר עכשיו.

וחשבתי אולי לקנות אחד כזה ולחבר אותו למחשב במקום לקנות כרטיס קול,

זה רעיון טוב?

ועוד דבר שאני רוצה להיות בו בטוח, הAMP+DAC לוקח את האות\קול כשהו לא מוגבר ומשתמש במגבר שיש בתוכו? וככה אני יקבל איכות סאונד טובה למרות הכרטיס קול המובנה?

והאוזניות שאני משתמש בהן הם ה MS1 של Alessandro.

פורסם

לדעתי אין לך סיבה לקנות DAC לאוזניות כאלה.

מצד שני, ה-DAC שנכללים עם מגבר בדר"כ לא משהו בכלל, אז גם לא אמורים להיות יקרים במיוחד.

ה-MS1 לא דורשות מגבר (אני יודע מניסיון, יש לי זוג אוזניות כאלה), ולמרות שמגבר טוב מוסיף להן, לדעתי תשקיע קודם כל במקור טוב לפני הכל.

Anatoli.

פורסם

ברגע שאתה מחבר מגבר מסוג זה ליציאת usb, למעשה המידע הדיגיטלי עובר ל-DAC ומומר בו לאות אנאלוגי (בדיוק ראשי התיבות של DAC- digital to analog converter). כמובן שאיכות ההמרה תלויה באיכות ה-DAC של המכשיר. באופן זה אין שום קשר בין איכות הקול הבוקעת מהמכשיר לכרטיס הקול המובנה שיש לך במחשב, המידע לא עובר דרכו בשום צורה. רק לאחר המרת הקול תוכל לבחור אם להגביר את האות או לא (ניתן לבחור ב-D1 למשל אילו פעולות לעשות בדיוק).

לגבי האיכות שתקבל, או הצורך שלך במגבר - לאלו אנטולי כבר התייחס, אולם הבנתי שספציפית לגבי ה-D1 מאחד המשתמשים כאן (Moav) שזה שיפר באופן משמעותי את איכות הקול שיצאה אצלו מהלפטופ - בעיקר כאשר הוא משתמש בשילוב ה-DAC והמגבר יחד. אני אישית בכל מקרה ממתין ליציאת ה-D2 שלהם כדי לראות אילו מבין השניים יתאים לי יותר, וכנראה שגם אני אבחר בדרך זו לשדרג את איכות הקול של הלפטופ שלי.

פורסם

I havent heard either, but there's been a decent amount of talk about the upcoming

HeadAmp'>http://www.head-fi.org/forums/f38/headamp-pico-portable-amp-w-optional-upsampling-24-96-usb-dac-pre-order-thread-258967/"]HeadAmp Pico or Ray'>http://www.raysamuelsaudio.com/products/predator"]Ray Samuels The Predator(&here). They will probably be very good, but rather pricey.

Many external DACs can be used as an improvement over existing sound cards, along with almost any amp. What's your budget?

פורסם
  • מחבר

רז, מה שהבאתה בלינקים הם מוצרים יקרים מדיי, חשבתי לקנות DAC+AMP כדאי לחסוך כסף (ואני גם משחק במחשב מה שיפריע קצת עם הכרטיס קול לא?)

ויותר לכיוון של ה200 דולר מינוס (170ככה) :-\

עדיין אפשר למצא משהו כזה?

פורסם

for around 200$ I'm not too sure what you can get. on head-fi Alien DACs go built with all the good stuff for around 110$ and mini^3s go for around 125$ or so, both independently good devices that would also enable you to use the mini on the go.

True, you may find something integrated for a similar price, but it may not be better than those 2 combined. Try keeping your eyes open in the head-fi for sale section, or post a WTB (want to buy) there. If you think the 2 above-mentioned devices are for you though, or either, send me a PM.

פורסם

דוקא יש המלצות חמות על ה-d1 במיוחד עם מחליפים לו את האומפאמפים -עוד אפשרות הם הcorda move ו-go vibe petite .

עם אתה מחפש יותר מקור פחות מגבר אפשר לקנות את ה-emu 0404 usb אבל קצת מעבר לתקציב.

פורסם

usb 0404 is 200$ at zzsounds, maybe even less other places.. looks like it packs quiet a bunch in there. hows it sound??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים