עבור לתוכן

השוואה של שלושה נגנים.. איזה מהם לבחור?

Featured Replies

פורסם

תיראה לפי העדפות שלך הייתי הולך על ה-D2

כי יש לו אקולייזר בעל הרבה אפשרויות ואיכות סאונד שלא מהעולם הזה לעומת האיפוד תאץ שהאקולייזר שלו מלא במצבים שונים ואתה בוחר שם והאיכות סאונד שלו יותר נמוכ כמו ם כן זמן סוללה וכוליי............

אתה צודק לD2 יש באמת סאונד לא מהעולם הזה....או יותר נכון סאונד מהגיהנום (לפחות בשבילי)

אני הייתי ממליץ לך לא לעשות את אותה הטעות שאני עשיתי וקניתי את הD2 רק על סמך ביקורות מהללות כמו בדוגמא הנ"ל של סאונד לא מהעולם או "נגן הD2 האגדי" או "איכות סאונד שפשוט לא תיאמן" וכו' וכו' ובוא נאמר שלפחות 30 אחוז מהתגובות המהללות לאיזשהוא מוצר

הן של אנשים שמעולם לא ראו שמעו נגעו או ליטפו את המוצר שאותו הם מהללים והם פשוט רוכבים על הייפ מסויים בפורום מסויים ואז ממליצים לכל דיכפין את אותו מוצר שכל השאר כבר היללו

הבהרה חשובה לבחור שצוטטתי : דבריי לא מכוונים אליך אישית ויכול להיות שאכן אתה מאוד מרוצה מהD2 שלך

אני מדבר באופן כללי

ולפותח הדיון: אני הייתי ממליץ לך לשמוע טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב את הD2 לפני שאתה מחליט לרכוש אותו

יכול להיות שהD2 הוא אכן בעל איכות סאונד גבוהה ביותר, אך הבעיה היא למה מתכוונים כשאומרים איכות סאונד?!?

יש אנשים שיגדירו נגן כבעל איכות סאונד גבוהה כאחד שאין לו רחש סטטי =HISSSSSSSS

אבל מה עם שאר האספקטים?

עומק הצליל?

במה וירטואלית?

יכולות להשמיע תדרים נמוכים=BASS גם בווליום נמוך?

אז הדבר היחידי שאני יכול להגיד על הD2 שהוא אכן אחד הנגנים הכי נקיים ששמעתי בחיי (בתנאי שמשתמשים באוזניות בעלות התנגדות של לפחות 32OHM) אין שום רחש סטטי והצליל נקי אפילו מאוד נקי ומרוב שבCOWON ניקו את הצליל הם ניקו עוד כמה דברים בדרך

כמעט שלא ניתן לשמוע באסים בנגן הזה כל מכת תוף נשמעת כמו מכה של חובט שטיחים ויבשה כמו אפיקומן של פסח

הבמה הוירטואלית שלו כל כך צרה שאם זמר וירטואלי היה צריך לעמוד ולהופיע עליה הוא היה צריך לעמוד על רגל אחת כדי לא ליפול

אם בא לך לשמוע מוזיקה כאילו היא במרחק של כמה מטרים ממך אז זה הנגן בשבילך

אני את הD2 שלי כבר נתתי במתנה לחברה שלי ואני משתמש כרגע בIRIVER H10 הישן והטוב שלי...נכון הוא איטי מאוד ובין שיר לשיר לוקח לו כמה שניות של התרעננות אבל רבאק איזה צליל איזה באס איזה יופי:)

אז בשורה התחתונה זה הכל עיניין של טעם תקשיב לו טוב טוב לפני שאתה מחליט לרכוש

ואם אין לך איפה לעשות השוואה ולשמוע אותו ואתה גר באיזור חולון בת ים אין לי בעיה שתגיע אליי ואני אשמיע לך אותו

שיהיה לכולנו יום טוב

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי אם אתה הולך על ה ipod touch שעולה כ 2500 שקל עדיף שתקנה כבר אייפון שעולה כ 2800 שקל .. חח ה mp3 אותו הדבר רק ש אייפון זה גם פלא ו כו ..

פורסם

gadits, אפשר לשאול איזה קבצים אתה שומע על הנגן ובאיזה אוזניות אתה משתמש?

פורסם

gadits, אפשר לשאול איזה קבצים אתה שומע על הנגן ובאיזה אוזניות אתה משתמש?

קבצי MP3 192KBPS-320KBPS

קבצי FLACC

ואני משתמש באזניות KOSS KSC75

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, שמעתי את הנגן הזה במספר הזדמנויות עם מגוון אוזניות ומעולם לא נתקלתי בבעיות אתה מתאר.

מהתיאורים שלך נשמע שהנגן שרכשת תקול.

פורסם

לא יודע מה להגיד לך, שמעתי את הנגן הזה במספר הזדמנויות עם מגוון אוזניות ומעולם לא נתקלתי בבעיות אתה מתאר.

מהתיאורים שלך נשמע שהנגן שרכשת תקול.

קרפד כל מה שציינתי לגבי הD2 הן לא בעיות הן תכונות מולדות בנגן הזה אז אתה מוזמן לקרוא דעות של אנשים בעלי הD2 באתר HEAD-FI

הנגן שלי ממש לא תקול ושוב הסאונד של הD2 לא מתאים לכל אחד ויכול להיות שאם זה היה הנגן הראשון שלי ולא היה לי למה להשוות אותו יכול להיות שהייתי מרוצה האם ניסית לשמוע את אותם קבצי MP3 ששמעת בD2 גם בנגנים אחרים?

כי את האמת בהתחלה כשקניתי את הD2 הייתי מאוד מרוצה מהסאונד עד שבערך כשבועיים לאחר הקנייה סתם ניסיתי לעשות השוואה של אותם קבצי שירים בינו לבין הIRIVER H10 הישן שלי וההבדל ?......שמיים וארץ

הייתי ממליץ לכל מי שחושב שאיכות הסאונד של הD2 מצויינת להשוות אותו עם IRIVER H10 ולגלות את ההבדל

פורסם

נגנים רבים של COWON תקולים. זה לא משהו חדש.

פורסם

אני בכלל לא מבין למה האייפוד טאץ' ברשימה שלך , רק בגלל שהוא "מגניב" עם מסך מגע??

אם כבר בחרת לקנות אייפוד אז לך על הקלאסיק (דור 6) , גם יכולות ווידאו גם אופציה ל-160 ג'יגה שיכולים לתפקד כהארד-דיסק נייד.

אולי הוא לא הכי הכי טוב מבחינת איכות סאונד (אף על פי שיש לי אייפוד ווידאו 80 ג'יגה ואני מבסוט עליו) אבל הוא סבבה לגמרי.

פורסם

אענה במקומו:

א. יכולת הוידיאו של Touch מכניסה לכיס הקטן את קלאסית.

ב. ל-Touch יש מסך הרבה יותר גדול ואיכותי.

ג. ל-Touch יש Wifi.

ד. הוא לא צריך 80GB. בגלל זה הוא התעניין בנגני פלאש.

פורסם

חחח.... סיבות טובות.... :)

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם, ותודה לכם על התגובות.

ויתרתי על הIPOD, אך בעקבות כמה תגובות מדאיגות לגבי הD2 הייתי שמח לשמוע על נגנים עם איכות סאונד גבוהה משלו לכל הדעות.

ואם אפשר אז גם חנות באיזור ת"א בה אוכל לשמוע את הD2 בהשוואה לאחרים. לא BUG. אני רוצה לשמוע ולקנות, ואין מצב שאני קונה בבאג.

פורסם

אתה טיפש?!?

למה לא בבאג?

בכל זאת בב"ש בביג בוקס יש תצוגה של כמעט כל הנגנים המוכרים חוץ מטאץ' וקרייאטיב כי הם לא מייבאים...

מה שידוע לי זה CREATIVE ZEN ובתקציב שלך כדאי להזמין מחו"ל אותו עם 32GB שיעלה לך בערך 1000 ש"ח

הוא מצויין וממש נוח

ויש גם את IRIVER CLIX2 שיקר יותר ובא בנפחים נמוכים ואני ממש ממש לא אהבתי את השימוש ב DCLICK שלו...

לדעתי הכי מומלץ זה הזן אפילו יותר מ D2

כבר אמרתי שאתה חייב בנוסף אוזניות?

א ם לא אז אם כבר אתה מזמין מחו"ל תכנס לאתר JABEN.NET ותזמין משם את CROSSROADS MYLARONE X3 שעולות בערך 250 לפי מה שזכור לי...

הן הרבה יותר טובות מכל אוזנייה בארץ בתקציב 300 ש"ח

אם התקציב גבוה יותר תגיד מהו ונציע לך משהו טוב...

אבל חשוב שתציין מה התקציב ואם אתה מוכן להזמין מחו"ל

אם לא בא לך להזמין את הנגן מחו"ל תיקח את גרסאת ה 16GB בארץ שעולה נראה לי בסביבות ה 1200 בפנדס...

פורסם
  • מחבר

עד 1500 ככה.. אפשר סטיות (עדיף סטיות למטה)

ויש לי ניסיון לא טוב עם באג.. לא רוצה לסטות מהנושא. כרגע מה שהכי מעניין אותי זה האיכות של הסאונד, תביאו הכי טוב שיש לכם, איזה טופ 3 + הD2

פורסם

ואתה מוכן להזמין מחו"ל או לא?

כי שם תקבל תמורה הרבה הרבה יותר טובה לכסף!

טופ 3 זה נראה לי

ZEN

CLIX2

IAUDIO I7

את הקליקס אני מחבב לא יותר.

את הקרייטיב אני ממש אוהב.

ואת האייאודיו אני גם אוהב.

לטעמי, הסאונד של הזן הכי טוב.

פורסם
  • מחבר

OK.. מבחינת סאונד בלבד...

D2 או CLIX?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים