עבור לתוכן

יש חיים על מאדים!?

Featured Replies

פורסם

בוא נעשה סיבוב נבדוק

פורסם

בוא נעשה סיבוב נבדוק

לא אמרתי שהתורה כתבה שאין כי אני לא זוכר. אבל אולי אני יבדוק ואם יצא שאמרה שאין חיים מחוץ אז אני מוכן לתת לך שיק של 1000000 מיליון דולר [או שקל כי המצב של הדולר על הפנים חח] ותתחיל לחפש אחי .. .. ..http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9567

פורסם

התורה מדברת על כח המשיכה? לא. זה אומר שהוא לא קיים?

התורה דיברה על זבובים? לא. זה אומר שהם לא קיימים?

:bash:

פורסם

התורה מדברת על כח המשיכה? לא. זה אומר שהוא לא קיים?

התורה דיברה על זבובים? לא. זה אומר שהם לא קיימים?

:bash:

בואנה אתה דפוק אחי מאיפה אתה יודע על מה היא דיברה אם לא חקרת עליה? תראה את הסרטון שהבאתי שווה לראות . ודבר ב שאני מאוד שונא זה שאנשים לא למבינים הבנת הנקרא. כי אמרתי שאם התורה לא דיברה על חיים מעבר לכדור הארץ אז יתכן שיכול להיות . אבל תראה את הסרטון באמת יפה .
פורסם

אין אפילו איזכור אחד בתורה על כוח משיכה וכיוב'

פורסם

אין אפילו איזכור אחד בתורה על כוח משיכה וכיוב'

שאני אומר תורה אני לא מתכוון רק לחומש אלה גמרה משנה זוהר ... וכו..

אבל תתפלאו יש המון דברים שהגמרה או זוהר מציינים עוד לפני 1500 שנה ויותר שרק עכשיו החוקרים מגלים וזה יוצא שווה בשווה .

פורסם
אבל תתפלאו יש המון דברים שהגמרה או זוהר מציינים עוד לפני 1500 שנה ויותר שרק עכשיו החוקרים מגלים וזה יוצא שווה בשווה .

כמו מה ?

פורסם

שאני אומר תורה אני לא מתכוון רק לחומש אלה גמרה משנה זוהר ... וכו..

דייי....

ברור שהתכוונתי גם לגמרא. רק מה, בגמרא עסוקים מדי כדי להכריע בחפירה מייגעת למדי, של מי שייכת ביצה שנמצאה ברחוב נטושה.

לא נראה לי שיש להם זמן לחשוב על דברים כמו חוצנים וכוחות פיזיקליים..

פורסם

חחח . מאותה ביצה לומדים עוד הרבה דברים . נעזוב את זה.

אני לא זוכר הרבה דברים אבל בזוהר כבר נאמר שם שהעולם הוא עגול שאז בכלל לא היו אמצעים לאדם לדעת זאת. בסרטון שהבאתי שם הוא הביא שגם בגלקסיה יש בליון של כוכבים שהיום מדענים מצדיקים זאת. וכו.. וכו.. אני יעשה חיפוש קטן נראה אם ימצא עוד.

פורסם

לגבי זה שהעולם עגול, כבר לפני אלפי שנים היו השערות שהעולם עגול (סתם לדוגמה, פיתגורס שיער זאת כבר במאה השישית לפנה"ס). הזוהר לא יוצא דופן בשום צורה.

פורסם

לגבי זה שהעולם עגול, כבר לפני אלפי שנים היו השערות שהעולם עגול (סתם לדוגמה, פיתגורס שיער זאת כבר במאה השישית לפנה"ס). הזוהר לא יוצא דופן בשום צורה.

אין בעיה אחי . אבל יש עוד הרבה דברים שהזוהר או ממקומות אחרים מגלים עוד לפני שהאדם יכל לדעת זאת מעצמו . טוב אין לי כוח לחפש כי כמעט בכל הרצאה יש איזה משהו שמבאים מהתורה שידע עוד לפני 3000 שנה . אם למישהו יש שאלות בכל נושא ובאמת רוצה לדעת או לחקור שישלח לי לפרטי. מצאתי את זה http://www.hidabroot.org/site/ProDetile.asp?id=890&CategoryID=9&subID=9120&StrCategory=הצופן%20התנכ``י%20במדע%20ובקבלה. עדיין לא ראיתי את זה. בקיצר אני לא רוצה לקבל באן כי הנושא כאן על חייזרים אז שלחו לי פרטי מי שמעונין או סקרן . טוב ראיתי את הסרטון במשך שעתיים וזה היה חבל על הזמן אני חיפשתי עולם עגול וכאלה ומצאתי משהו יותר גדול תכנסו תראו.
פורסם

^

^^

^^^

למרות כל ההוכחות שיש (בכל מקום),

אני מאמין כי יש חיים אי שם.

אני לא מאמין כי יהיה כתוב במפורש שרק על פני כדור הארץ יש חיים.

פורסם

^

^^

^^^

למרות כל ההוכחות שיש (בכל מקום),

אני מאמין כי יש חיים אי שם.

אני לא מאמין כי יהיה כתוב במפורש שרק על פני כדור הארץ יש חיים.

תאמין אחי . אבל לדעת שזה קיים את לא תדע .

פורסם

נו באמת... 60% חייזר.. :kopfpatsch:

איזה חייזר ואיזה נעליים?! זה אפילו לא 99.999999999999999999999999999999999% סלע, זה פשוט מפגר לחשוב שזה יכול להיות משהו חוץ מצירוף מקרים של כמה משתנים שם.. וחוץ מזה למה אף פעם אין איזה תמונה נורמלית שמוכיחה משהו, כיאילו אין לדבר שצילם את זה טלסקופ שיכול להתקרב ולצלם את זה יותר ברור..

ורועי, באמת שאת השטויות האלה שאתה מביא פה את יכול לשמור לעצמך, לא לגביי החיים החלל, אלא השטויות האלה שאיזה תצלום שלא מוכיח כלום זה תצלום של חייזר.. והוא עוד נראה כמו בנאדם.. :bash:

פורסם

ורועי, באמת שאת השטויות האלה שאתה מביא פה את יכול לשמור לעצמך, לא לגביי החיים החלל, אלא השטויות האלה שאיזה תצלום שלא מוכיח כלום זה תצלום של חייזר.. והוא עוד נראה כמו בנאדם.. :bash:

:lol: :lol: :lol:

מזמן לא היה לי מקרה כזה...

א-כמו מה הוא נראה לך?,

כמו אחד ממפלצות בע''מ?

ב-אמרתי שלפי דעתי יש סיכוי גדול שזה יצור חי,

אין לך שום זכות לחלוק על דעתי.

ואם היית בוגר יותר,היית מבין.

ג-אני לא אמרתי שהתמונה הזאת היא הוכחה לחייזרים.

זה פשוט דומה ליצור אנוש.

בואו נראה מה יש לו לומר עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים