עבור לתוכן

FF לא עולה, אחרי ביצוע תיקון ל-XP!

Featured Replies

פורסם

הפסקת חשמל גרמה להודעת שגיאה בזמן עליית הווינדאוס, לגביי קובץ config פגום או משהו דומה, והייתה הנחייה לבצע תיקון דרך הדיסק של XP כדי לסדר את התקלה. לא רציתי להתקין את הווינדאוס מחדש, כי היו לי המון דברים לא מגובים, אז פשוט עשיתי תיקון דרך הדיסק של XP, ועכשיו הכל עובד חלק חוץ מ-FF!

כשאני מנסה להפעיל את התוכנה, כלום לא קורה! לחיצה על האייקון שלה פשוט מביאה שעון חול בסמל העכבר לשנייה אחת וזהו. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה, אבל גם לא עוזר. יש לי עוד דרכים לנסות ולגרום לפיירפוקס לעבוד, במקום להסיר לגמרי את XP בגללה?

את המועדפים שהיו שמורים בפיירפוקס אני מצליח לפתוח אגב עם IE, אבל ברגע שאני מנסה לפתוח אותם עם FF אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת).

עריכה

יצא שחצי מהתוכנות לא עובדות, בסוף אני חייב לעשות התקנה מחדש ל-XP :-\

[attachment deleted by admin]

פורסם

עצה קטנה (עם או בלי קשר לבעיה שלך) אם אתה חייב לעשות יוזר בעברית תעשה את זה רק דרך NICKNAME ולא ב-USERNAME (שהתיקיה תשאר עם שם באנגלית).

פורסם

ההודעה שצירפת מופיע בגלל IE7 גם אצלי זה סיפור דומה :s07:

ניסית בשביל הבדיקה להתקין 3 בטה אולי?

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי, כי לא היה טעם לנסות ולסדר כלום, חצי מהתוכנות פשוט לא עבדו. אז התקנתי מחדש את XP.

עצה קטנה (עם או בלי קשר לבעיה שלך) אם אתה חייב לעשות יוזר בעברית תעשה את זה רק דרך NICKNAME ולא ב-USERNAME (שהתיקיה תשאר עם שם באנגלית).

מתוך סקרנות, במה זה יכול להזיק?

פורסם

עברית זה בלגן התמיכה היא חצי חצי, לא מומלץ בגלל בעיות תאימות.

בעיקר בעיה עם תוכנות שלא תומכות ביוניקוד ותוכנות שיחזור מידע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים