פורסם 2003 באפריל 1722 שנים הבעיה היא ככההחלפתי לוח אם וכעת יש לי GIGABYTE 8ST800מאז שהחלפתי המחשב לא ניכבה כמו שצריךכשאני נותן פקודה של כיבוי דרך הוינדואס הוא מכבה ומפעיל את עצמו אחרי פחות משניהבפעם השניה שאני נותן לו פקודה שיכבה את עצמו הוא מפעיל את עצמו אחרי בערך 10 דקותלמה זה קורה לעזאזל? זה קשור לביוס?
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים פי דעתי זאת בעיה בביוס לך לביוס ותבדוק אם איזה שהוא אפשרות של לפתוח את המחשב אחרי זמן מסוים
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר WIN XP PRO הבעיה התחילה רק אחרי שהחלפתי לוח אם לפני זה היה לי לוח אם של אינטל שדפקתי והכל עבד בסדר עם אותה מערכת הפעלה
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים וינדוס xp לא אוהב שמחליף לוח אם או הרד דיסק רוב המיקרים הוא לא עולה אחרי שמחליפים לפי דעתי תפרמט
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים blabla צודק ב100% פירמוט אין ברירה אחרת .הxp לא מזהה טוב את הלוח אם החדש .אני מדבר מנסיון עם כמה מחשבים כשהחלפתי לוח אם .אחרי הפירמוט הכל עובד נכון .על תתעצל לפרמט עשה לפני הפירמוט גיבוי בcd של כל החומר החשוב לך.ועוד דבר אחרי פירמוט במיוחד בxp המחשב עובד הרבה יותר מהר וטוב. :saint:
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים בביוס תבטלwake on LAN/modem/PMEאם זה עדיים קורה זה כנראה הספק והלוח שלא מסתדרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.