עבור לתוכן

חברים חברים-עזרו לי אני מיתלבט

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני עומד מחר ליקנות מחשב סוף סוף המחשב הוא כזה:

לוח:asus p4s8x

מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ...

דיסק:wd80gb 8m

זכרון:512ddr(333mhz)

ועכשיו מגיעה ההתלבטות- איזה כרטיס מסך ליקנות ???? אז ככה -עקרונית אבא שלי הסכים ליקנות את ה9700proאבל התנאי שלו זה ש3שנים אני ישב בשקט אם אני קונה כזה כרטיס ...הוא הציע לקחת משהו יותר זול כמו לדוגמא הmagic ואז אחרי שנה שנה וחצי להחליף אותו וזאת כי הוא טוען שעוד חצי שנה -שנה הסידרה של ה fx תיכנס חזק לשוק והיא זו שתישלוט . מה אתם הייתם בוחרים???

ואיזה כרטיסים טובים אחרים הייתם ממליצים לי ? ???

היעוד של המחשב זה מישחקים מישחקים מישחקים ---הכי הכי הכי הכי חדשים שיוצאים היום וגם עם חשיבה לעתיד

בבקשה עזרו לי להחליט

בתודה

עמית

פורסם

קנה את ה9000 pro ואני מדגיש אל הpro תיסתדר איתו לפחות חצי שנה עד שנה ואז תחליף למשהוא שולט

פורסם

אני הייתי לוקח רדאון 9500 פרו. לפי דעתי אבא שלך צודק שלקנות כרטיס במחיר של 2000 ש"ח זה מוגזם ולכן ה9500 יספק לך ביצועים מצויינים בהפרש מחיר גדול

פורסם

עוד 3 שנים ה-9700פרו כבר לא יסחוב ולהתחייב לכזה דבר זה שטויות.

לא צריך להגזים ולקנות 9000Pro אם כבר תכננת על ה-9700Pro,

תקנה את ה-9500Pro כמו שזה שלפני המליץ לך, לא צריך יותר מזה,

אני נהנה מהכרטיס הזה חבל"ז, כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות.

פורסם
מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ...

זה בסדר, זה לא כזה נורא לקחת אינטל. זה לא שAMD יותר טוב.

בקשר לכרטיס מסך, MAGIC זה ממש סתם הוא ממש מגזים. אם הוא מוכן עכשיו לקנות לך TI 4200 ועוד חצי שנה לקנות כרטיס חדש, זה שווה.

פורסם

TI 4200 בינתיים, R400 או NV40 כשיצאו.... זה מה אני הייתי עושה..

פורסם

למה TI4200? בעוד 100-200ש"ח אפשר לקחת את ה-R9500Pro.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים