עבור לתוכן

[שאלה] Geforce 8800GT Sonic - עשיית OC

Featured Replies

פורסם

אהלן, תמיד עניין אותי לדעת אם ברגע שאני מעלה במהיריות 200MHZ (אני יודע שזה לא מומלץ ואפילו דפוק) אבל זה עדיין נחשב לOC?

הכוונה זה ישנה משהו מבחינת Frames אם אני אעלה במכה אחת, אם אם אני אעלה ב5 MHZ כל כמה דקות או כמה שנהוג לעשות (עד שהטמפרטורה נמוכה) , כי אצלי הכרטיס לא עולה לי בחיים מעל ל55 מעלות מתי שהוא מתאמץ כי יש עליו אחלה מאוורר ...

אז זה באמת יעלה משהו אם אני אעלה במכה אחת את המהיריות ?

פורסם

העניין של כמה לעלות בא על מנת למנוע תקלות ולאפשר גילוי של התדר הנכון..

שכן אם תעלה ב200MHZ והרכיב לא יהיה יציב..יש לך טווח ארוך לבדוק...

אם אתה מעל הכל פעם ב10-20MHZ אז הטווח נמוך יותר..מה שיאפשר לך לדעת +- איפה הרכיב יציב...

כנ"ל לגבי טמפ' וכו..

פורסם

חוץ מזה שהעלאה במכה אחת לא תמיד עובדת..

זה כמו לנסוע במכונית על 200.. אתה לא נוסע ישר במכה אחת על 200, אתה מתחיל מקטן ולאט לאט עולה.

פורסם

דרך אגב בדקת את הטמפ' של הכרטיס מסך בזמן מאמץ..משחק וכו..שאתה בטוח שהוא לא עובר את ה55 ?

פורסם
  • מחבר

העניין של כמה לעלות בא על מנת למנוע תקלות ולאפשר גילוי של התדר הנכון..

שכן אם תעלה ב200MHZ והרכיב לא יהיה יציב..יש לך טווח ארוך לבדוק...

אם אתה מעל הכל פעם ב10-20MHZ אז הטווח נמוך יותר..מה שיאפשר לך לדעת +- איפה הרכיב יציב...

כנ"ל לגבי טמפ' וכו..

אני תכוון אם ה200 האלו בכללי שאני אעלה גם תוך שנה לא יהוו בעיה זה עדיין יהיה שיפור בביצועים או סתם העלאה כזאת?

אני לא יודע אם כל כך הבנת אבל אנ י מתכוון שזה נראה לי לא נכון לעלות במכה אחת מלא (מבחינת ביצועים שזה ישפר) ואני בכלל לא מדבר על תקינות והכל כי לחלוטין זה יכול להרוס ..

פורסם

אותם ביצועים, אבל לפעמים פשוט זה יעשה fail או אם זה OC ל cpu אז לא יעשה boot (בתדרים הרבה יותר גבוהים כמובן).

פורסם
  • מחבר

דרך אגב בדקת את הטמפ' של הכרטיס מסך בזמן מאמץ..משחק וכו..שאתה בטוח שהוא לא עובר את ה55 ?

אני מדבר על שבדקתי משחקים ממש כבדים עם הגדרות מטורפות וכמובן שאני מתכוון שהעלתי את המהירות של המאווררים ל70 .. (לא שאתם אמורים לדעת אני רק אומר)

פורסם

בדקת את הטמפ' בזמן המשחק באמצעות מוניטור..או שיצאת על מנת לבדוק את הטמפ' ?

ולא משנה אם העלת ב1MHZ בשנה או 200MHZ בשניה ברגע שעשית את זה..זה נחשב לOC...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים