עבור לתוכן

מקרה ממש הזוי שקרה לי תגידו את דעתכם.. (אכלתי משהו וראיתי אדום + איבוד תחושה ביד

Featured Replies

פורסם

סיפרתי את זה לכמה אנשים ואמרו לי שאני משוגע, ותאמת יש מצב אז לא יודע.. בכל זאת מעניין אותי לשמוע דעה של אנשים שלא מכירים אותי

אכלתי סלט לא מזמן (כ-כף אחת), כ-15 דקות אחר כך אני רואה הכל אדום ומאבד שליטה על היד (היא נופלת לי מעצמה והיד השניה היתה רפוייה), זה עובר אחרי כמה שניות.

אחרי כמה דקות זה חזר עוד פעם אבל חלש, שוב לכמה שניות ואז נעלם.

אני מטבע הדברים חשבתי שזה קשור לסלט שגם היה מריר במיוחד (פעם ראשונה בחיים שלי שטעמתי אותו והוא היה מריר).

עכשיו המקרה הזה שהכל אדום ומאבד תחשוה ביד לא קרה לי בחיים לפני זה וגם לא קרה לכל מי שדיברתי איתו.

אתם חושבים שיש לזה קשר לסלט? או שזה קשור למשהו אחר (למה יכול להיות קשור)?

פורסם

סתם ניחוש? אלרגיה.

אבל אף אחד בפורום הזה לא רופא. לך לרופא.

פורסם

סתם ניחוש? אלרגיה.

אבל אף אחד בפורום הזה לא רופא. לך לרופא.

אלרגיה? טיפה הגזמה לא?

בתכלס לי זה נשמע כמו סמים.

פורסם

זה גם יכול להיות התקף אפילפסיה קטן,

תלך להבדק מהר לפני שיהיה לך התקף אמיתי.

פורסם
  • מחבר

זה קרה לי לפני כמה שבועות לא צריך לדאוג

אני גם כן בהתחלה חשבתי ששמו לי סמים באוכל, אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שאני משוגע

בכל מקרה שמרתי בתוך קערה תמיץ של הסלט+כמה מלפפונים (בתוך שקית סגורה).

איך אני יכול לבדוק את זה אם זה באמת סמים?

פורסם

נראה לי שזה באמת אלרגיה.. תבדוק מה היה בסרט הזה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה באמת אלרגיה.. תבדוק מה היה בסרט הזה.

חחחח מה היה בסרט הזה?

בכל מקרה מה שאני יודע שהיה שם (ואני אוכל תסלט הזה שנים ועדיין אוכל אותו) זה מלפפונים בצל מלח לימון שמן

כל הדברים האלה אני עדיין אוכל בכמויות גדולות ובוודאות אני לא אלרגי אליהם

פורסם

איפה אכלת את זה?

פורסם

אני לא רופא אבל יכול להיות ולפי דעתי סביר יותר שהעובדה שהחוויה שעברת קרתה בסמוך לאכילת סלט שכפי שציינת כבר אכלת בעבר הינה מקרית ויותר הגיוני ע"פ הסימפטומים שמדובר בבעיה נוירולוגית, העובדה שהבעיה הופיעה בגלים (פעם אחת חזקה ופעם שניה חלשה) ובאיזורים מאד ספציפיים שקשורים למערכת העצבים יכולה לרמז אולי על שבץ קל, אם כך המקרה אולי כדאי לגשת להתייעצות אצל נוירולוג להתייעצות,על מנת למנוע התקף נוסף חריף יותר.. בכל מקרה לך קודם לרופא המשפחה שלך ותתאר את הסימפטומים, הוא יוכל כבר להפנות אותך לגורם המתאים

פורסם

זה קרה לי לפני כמה שבועות לא צריך לדאוג

אני גם כן בהתחלה חשבתי ששמו לי סמים באוכל, אבל כל מי שדיברתי איתו אמר לי שאני משוגע

נראה לי שאתה הולך עם זה לכיוון הלא נכון. במקום "לא צריך לדאוג" ו"אולי שמו לי סמים" אתה צריך ללכת להבדק. לדעתי כן צריך לדאוג בגלל שסביר יותר שלא "שמו לך סמים", אלא שמקור התופעה היא אצלך בגוף. ומשום מה נראה שאתה מסרב לקחת את האפשרות הקריטית הזו בחשבון.

לך לרופא.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה ככה, היתי נעול על זה ששמו לי סמים

אני ילך לרופא, רק מקווה שזה לא משהו רציני

פורסם

רק אני חושב שהוא נרשם לפורום הזה בשביל להסתלבט?

פורסם

לך לרופא דחוף

בעיות כמו שאתה מתאר יכולות להיות תסמין לדברים מאוד חמורים

אומנם זה יכול להיות גם שטויות אבל לא בייתי לוקח סיכון

ועכשיו שאלה

הרגשתה משהו כמו נמלים בידיים שזה קרה ?

אם כן דחוף לרופא

פורסם
  • מחבר

לא הרגשתי נמלים, מה אומר נמלים?

פורסם

התקף לב או בעיות בסגנון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים