עבור לתוכן

מאוורר הספק - מת =S

Featured Replies

פורסם

גלשתי באינטרנט , פתאום המחשב נתקע , העכבר נתקע ו.. קיצר עשיתי רסטרט , ואז המחשב לא נדלק לי , הוא עשה ציפצופים מוזרים , וזהו..חיכיתי בערך 20 דקות , ואז ניסיתי להדליק והוא עבד , נדלק והכל היה בסדר , אבל בזמן ה-20 דקות האלה אני חשבתי מה יכולה להיות הבעיה לזה , והבחנתי שהמאורר מאחורה , של הספק בכלל לא זז , וחשבתי שכנראה בגלל זה הוא נכבה לי .

זה מסוכן שהמאוורר של הספק לא עובד? צריך לקנות חדש? לתקן אותו בעצמי?

פורסם

לפי הדברים שלך הבחנת שהמאוורר של הספק לא עובד כאשר כיבית את המחשב וחיכית 20 דקות

אז אתה אומר שהמאוורר לא עבד בזמן שהמחשב היה מכובה .. אז זה תקין לגמרי

אם לא .. :

נראה לי שהמחשב נתקע בגלל שהספק התחמם יותר מידי והיתה קפיצת מתח שתקעה את המערכת

תבדוק את הטמפרטורות של הרכיבים

ולעינייננו כן זה מסוכן שהמאוורר בספק לא עובד המתח לא יציב והרכיבים יכולים לחתוף בגל זה (להישרף להיפגם וכו')

איזה ספק יש לך ?

יש עדיין אחריות ?

אם אין אחריות לא חובה לקנות חדש .. אם יש לך מאוורר אחר וכלים לעבודה אז אפשר לתקן

פורסם
  • מחבר

לא הבנת לגמרי נכון , אני הדלקתי את המחשב ושמתי לב שהמאוורר לא עובד , גם עכשיו כשאני כותב , והמחשב פועל , המאוורר לא זז.

אין לי אחריות, ואני לא ממש יודע איזה ספק יש לי..=\

שמתי לב עכשיו שגם המקום בו נמצא הספק רותח , שמתי את היד ככה על הספק מעל , וזה ממש חם..חחח מן הסתם , המאוורר שם לא זז...

אז מה אתה מציע לי לעשות?

פורסם

לפרק את הספק, ולהחליף מאוורר

ולא להדליק תמחשב עד אז (כבה!! כבה עכשיו אמרתי לך! נוו כבהה!!)

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות עכשיו לקנות מאוורר..=\ פאק דווקא עכשיו הוא התקלקל!!

ואני לא יכול לכבות יש לי די הרבה דברים לעשות , כל מיני עבודת למכללה ועוד כמה...

מה יקרה אם אני אשאיר אותו דולק?

חשבתי שהמקסימום מה שיקרה זה כשהוא יתחמם יותר מדי הוא פשוט יכבה את עצמו (יעני את המחשב) , ואז צריך פשוט לחכות קצת שיתקרר ולהדליק עוד פעם אפשר...

פורסם

הוא יכול לקחת איתו את הדיסק הקשיח, הזכרונות, לוח האם והמעבד. לשיקולך.

פורסם

בנתיים זמני קח מאוורר של קיץ הגדולים האלה ודחוף עליו אל תאמץ יותר מידי תמחשב תעשה את כל מה שאתה צריך וכבה אותו במידי ברגע שהטמפ' בחדר תעלה הוא ישרף בנתיים קר.

אז קח מאורר של בית גדול ושים עליו!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

כמה עולה מאוורר כזה?

משו לא יקר אבל שיעבוד טוב

פורסם

לך מחר לחנות המחשבים הקרובה לביתך

תגיד להם שאתה צריך מאוורר 80MM (מילימטר ) כן, רוב הסיכויים שזה 80 אבל תבדוק בכל מקרה (אורך צלע מאוורר .. או בין בורג לבורג אמור להיות 7 ומשו סנטימטר) .. אמור לעלות בסביבות ה 20 שקל (מאוורר פשוט בלי לדים וכאלה)

וביינתיים אם אין לך זמן תאלתר משו איתו חבר אותו איכשו מחוץ לספק שישאב ממנו אוויר חם (אל מחוץ למארז)

אחרי שיהיה לך זמן פרק את הספק ותחליף את המאוורר כמו שצריך .. (כמה שיותר מהר)

פורסם

לך מחר לחנות המחשבים הקרובה לביתך

תגיד להם שאתה צריך מאוורר 80MM (מילימטר ) כן, רוב הסיכויים שזה 80 אבל תבדוק בכל מקרה (אורך צלע מאוורר .. או בין בורג לבורג אמור להיות 7 ומשו סנטימטר) .. אמור לעלות בסביבות ה 20 שקל (מאוורר פשוט בלי לדים וכאלה)

וביינתיים אם אין לך זמן תאלתר משו איתו חבר אותו איכשו מחוץ לספק שישאב ממנו אוויר חם (אל מחוץ למארז)

אחרי שיהיה לך זמן פרק את הספק ותחליף את המאוורר כמו שצריך .. (כמה שיותר מהר)

שלום לך

אז ככה לפני שאתה קונה מאוורר פרק תספק ותראה עם יש כבלים מנופחים....

עם יש עדיף לזרוק תספק ... עם הוא גנרי אז בכלל!

כי לרוב כשנתקע המאוור הספק מנפח קבלים יצא לי לראות כמה ספק של JSP טק :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים