פורסם 2003 באפריל 1722 שנים אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים...מה עושים ?
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר אין לי שמץ של מושג איך בודקים את זה...אם מישהו יכול להגיד לי במדויק איך בודקים אני אשמח מאוד....תודה מראש !!
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים כנראה טמפרטורות גבוהות,ידוע שטמפרטורות גבוהות גורמות ללאגים בווינדוס, או אפילו לתקיעות (לתמיד).
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים מחבר נו אז בבקשה אין מישהו שיודע איך בודקים טמפ' בבקשה תעזרו לי..אין לי מושג איך להיכנס ל ביוס תעזרו לי....... :'(
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים שנייה כמה זיכרון יש לך, יכול להיות שהרבה תוכנות פועלות ברקע ואין מספיק זכרון ואתה צריך לבטל אותם.
פורסם 2003 באפריל 1722 שנים קליק ימני על my computer, בחר ב- manage.היכנס ל- event viewer ובדוק אם יש משהו מעניין בלוגים מהשעה שהמחשב שלך עצר...שתף אותנו.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר טוב לא ממש הבנתי אם יש מישהו רציני שיכול לבוא אליי ל ICQ אני ישמח מאוד !!!!170598655
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים יש לך 2 אפשרויות לבדוק טמפרטורה:1. דרך הביוס, יש משהו שנקרא hardware monitor2. יש תוכנות כאן באתר במדור הורדות (נסה cpucool), שמציגות את הטמפרטורה.אם הטמפרטורה שלך גדולה מ-50 מעלות, זו הסיבה לתקיעות. אני מניח שיש לך פנטיום, ולפנטיום יש מנגנון הגנה שמאיט/עוצר את המחשב אם הטמפרטורה גבוהה מדי.אם הטמפרטורה נמוכה מ-50 מעלות, זה משהו אחר... תנסה את זה:start->run->msconfigותוריד שטויות מה-startup ומה-services.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר אממ...לא מצאתי את זה כאן...יכול להיות שפיספסתי...אפשר לקבל לינק ישיר ?תודה מראש !!
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים לך ל-ראשי (התפריט בחלק העליון של עמוד הבית)הורדות קבציםבנצ'מרקינג וניטור חומרהתוכנות ניטור חומרהתבחר את cpucool (הראשון ברשימה)אם זה לא עובד נסה את motherboard monitor, אבל היא יותר מסובכת.
פורסם 2003 באפריל 1822 שנים מחבר תודה על הלינק... OK הורדתי והתקנתי את התוכנה והנה מה שיצא : זה טוב ? לא טוב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.