פורסם 2008 בינואר 2617 שנים שלום לכולםרציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן ocלא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו?מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים DS3 - אותו הלוח כמו ה DS3L, רק עם SATA חיצוני וקירור קצת יותר גדול בגשר הצפוני.DS3P - רייד מובנה, FIREWIRE, וקירור טוב יותר (HEAT-PIPE על הלוח)כל הלוחות הנ"ל אמינים, השאלה היא מה אתה צריך בלוח.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר ואין עוד הבדלים בין הds3l ל ds3 חוץ מקרור טוב יותר בגשר הצפוני נגיד יציאות או דברים אחרים?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר תודה רבה בארל ..חבל שלא כל הטבלה נכנסה ולא רואים תקריטריונים אבל הבנתיאין הבדלים בקרור בינהם אם אני ישתמש ברייד אז זה יהיה רייד 0 אז כנראה שהלוח הכי מתאים לי זה ds3
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים יש עוד הבדליםds3Ultra Durable 2 motherboard design Japanese manufactured solid capacitors ds3lAll solid capacitors design. ds3rUltra Durable 2 motherboard design Japanese manufactured solid capacitors ds3pUltra Durable 2 motherboard features High Quality CPU Power design with Ferrite core chokes, Low RDS (on) MOSFET and Solid Capacitors. Durable Capacitors that take advantage of Japanese manufactured solid capacitors
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים תודה רבה בארל ..חבל שלא כל הטבלה נכנסה ולא רואים תקריטריונים אבל הבנתיאין הבדלים בקרור בינהם אם אני ישתמש ברייד אז זה יהיה רייד 0 אז כנראה שהלוח הכי מתאים לי זה ds3הקירור של ה DS3 קצת יותר גדול.
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים אני הייתי גם בוחן את הסדרה החדשה שלהם - "E" עם חסכון בחשמל. מאזן התשלומים השנתי לחשמל - יכול להיות משמעותי!
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים לידיעתך, לי את הDS3 כבר כחצי שנה,לוח פשוט פצצה!עשיתי אוברקלוק(אתה יכול לראות בדיוק במפרט לכמה).אני ממש שמח שקניתי את הלוח הזה(וזה עוד REV 1 של הלוח זה היה כשP35 היה ממש חדש.)
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים מחבר צריכת חשמל לא משנה לי כל כךואם בds3 הקרור הוא קצת יותר גדול יותר טובאז סבבה כנראה שאני יקח את הds3 שמחתי לשמוע חוות דעת חיובית עליו
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים ברגע שרשום DS3 אז כל הקבלים וMOSFET אותו דבר וקירור לדעתי אותו דבר , האות האחרונה מציינת את פיצארים שיש בלוח ולגבי דגם E שצוין החל מ REV 2.1אם עידכון BIOS גם זה פועל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.