פורסם 2008 בינואר 2617 שנים הי,יש לי שאלה, אשמח אם תענו לי.קניתי לאחרונה DVD של Pioneer דגם DV400 (אגב- מי ששמע עליו- הוא מומלץ?)יש לי ממיר של HOT בחדר...בשידה יש מקום אחד בסה"כ לשים את שניהם, והשאלה:האם זה בטוח לשים את הDVD מעל הממיר או ההפך?מכיוון ששני המכשירים הם מכשירים חשמליים ושניהם פולטים חום , אני חושש שהדבר יגרום להתחממות המכשירים...אם זו שאלה של פתחי אוורור - בDVD יש פתחים ממש קטנים למטה, בממיר יש פתחים למעלה (גם למטה טיפה נראה לי)תודה על העזרה...
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים בגלל שהממיר פולט יותר חום בדרך כלל והוא עובד יותר שעות ביום עדיף שהוא יהיה למעלה
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים מחבר הבנתי,הבעיה שהDVD יותר קטן מהממיר...אני לא בטוח שזה רעיון טוב שהממיר שהוא יותר גדול יהיה מעל הDVD...בנוסף - הDVD יותר חשוב לי מהממיר...כלומר הוא חדש ואני מעוניין לשמור עליו יותרלאור העובדות האלה- מה אתם אומרים?
פורסם 2008 בינואר 2617 שנים עדייןהממיר פולט כל כך הרבה חום שאם תסתום לו את הפתחי איוורור עם ה-DVD סתם תרתיח את ה-DVDאת זה שהוא קטן יותר אפשר לפתור עם להניח משהו מאחוריו שיתן תמיכה לממיר מאחורה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.