עבור לתוכן

מה לדעתכם הסיט-קום הכי טוב עד היום?

לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום... 1,262 הצבעות

1. 1. לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום...

• Seinfeld
    • friends
    • married with children
    • that 70's show
    • how i met your mother
    • The King of Queens
      0
    • Everybody Loves Raymond
      0
    • Coupling
    • 3rd Rock From the Sun
    • M*A*S*H
    • The Office
    • The Fresh Prince of Bel-Air
    • Blackadder

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

השתעממתי לגמרי שראיתי המלון של פולטי

הקטע המצחיק היחיד היה עם הגרמנים

• תגובות 97
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וזה בערך הפרק היחיד מהסדרה המדהימה הזאת שאני ראיתי :'(

מה שמדהים ב-Coupling, זה שהתסריטאי כל הזמן משחק על כפילויות, למשל, ג'ף מתאר מה קורה לבנאדם שמנסה לשקר בצורה אמינה, ובינתיים רואים את זה על סאלי, והמסך כל הזמן מזגזג ביניהם. או דוגמה יותר טובה, הפרק הראשון של העונה השלישית (שנקרא Split - והמבין יבין): רואים אותו במסך מפוצל, מה קורה לסטיב בזמן ש-מה קורה לסוזן.

שני רעיונות שמומשו בסדרה אבל שהם קצת יותר ישנים (אבל עדיין נעשו בצורה שגרמה לגדולים וטובים ממני להשתין במכנסיים מצחוק), הם:

1. קורה משהו, והמסך כל הזמן עובר בין מה שהוא מספר, למה שהיא מספרת, למה שבאמת קרה.

2. נזכרתי - הפרק Nina & a half minuts, שבו מתארים מה קורה לכל אחד מהצמדים (סטיב-סוזן, סאלי-פאטריק, וג'יין ואוליבר) ב-9 וחצי דקות ואיך הם מתנגשים אחד בשני.

פורסם

שיואו... איזה חידושים אתה מביא פה...

זה הא"ב של כל סיטקום :sleep:

פורסם

שכחת את קרובים קרובים

מאד מצחיק!

פורסם

שיואו... איזה חידושים אתה מביא פה...

זה הא"ב של כל סיטקום :sleep:

יוצר הסידרה אמר שהוא לקח השראה מחברים, למורות שחשבו שזה דומה יותר לסיינפלד (לא יודע למה). בכל מקרה, זה הרבה יותר טוב משניהם, והסיבה היחידה שאתה לא מכיר את זה היא שזה שודר רק בערוצים כמו ערוץ 1, חינוכית 23 ו-BBC PRIME, בעוד שסיינפלד וחברים שודרו בערוצי הבידור בכבלים ובערוץ 2. אבל ראיתי אתמול בערוץ 2 סיינפלד. העלילה שם קלושה, זה בקושי מצחיק ואין הברקות שגורמות לך לחשוב - "איזה תסריט גאוני". בחברים לפחות יש התפתתחויות, בסיינפלד גם את זה אין. אני בטוח שנגיד באיטליה יצרו סידרה שהיא הרבה יותר מצחיקה מחברים ומסיינפלד והסיבה היחידה שהיא לא הצליחה היא שהיא לא באנגלית.

פורסם

דווקא ראיתי ולא ממש אהבתי, זה לא ההומור הבריטי שאני רגיל אליו (מין no he didn't! כזה) .

ד"א עכשיו שמתי לב שthe office מופיע שם ורק רציתי לקרצץ שזה לא בדיוק סיטקום... זה מין ז'אנר מוזר חדש ומצחיק עד כדי השתנה במכנסיים של 'ריאליטי מבויים'

אז אני בעד לקחת ת'קולות שהלכו לשם ולחלק שווה בשווה בין friends ו-mwc :smile1:

פורסם

מה עם FAMILY GUY ?

פורסם

דווקא ראיתי ולא ממש אהבתי, זה לא ההומור הבריטי שאני רגיל אליו (מין no he didn't! כזה) .

ד"א עכשיו שמתי לב שthe office מופיע שם ורק רציתי לקרצץ שזה לא בדיוק סיטקום... זה מין ז'אנר מוזר חדש ומצחיק עד כדי השתנה במכנסיים של 'ריאליטי מבויים'

אז אני בעד לקחת ת'קולות שהלכו לשם ולחלק שווה בשווה בין friends ו-mwc :smile1:

בקיצור, סידרה מוקומנטרית :xyxthumbs:

פורסם

מה עם FAMILY GUY ?

זה לא סיטקום...זה סדרה מצויירת...טוב זה בעצם כן אבל אני חושב שלא מחשיבים את זה בגלל שאנימציה לא נכללת לקטגוריה הזאת ... או שאני טועה

אבל זו בהחלט קומדית מצבים ... מה שאני אוהב בה כל כך זה המצבים שהם נמצאים - מצבי האוקוורד הבלתי סופיים...זה נכנס לתוך החיים שלי מושג האוקוורד

ואגב לגבי THE OFFICE, יש גם גירסא אמריקאית עם סטיב קארל...

פורסם

אם על אוקוורד עסקינן, באמת שאין על The Office :smile1:

פורסם

המשרד האמריקאי מצחיק הרבה יותר מהבריטי

פורסם

לא יודע מה זה סיט קום אבל אם אתה מדבר על סדרות טלויזיה ללא ספק

The Fresh Prince of Bel-Air ומיד אחריו אריזה משפחתית (שלא כתבתה ד"א.. )

מקום שלישי בהבדל ענק.. שנות ה-70.

חבל שאי אפשר לראות אף אחת מהתוכניות האלה

פורסם

אם על אוקוורד עסקינן, באמת שאין על The Office :smile1:

תכלס ... ראיתי את הפרק של החתונה...סטיב קארל היה מקבל ממני אוקוורד כל רגע

פורסם

אריזה משפחתית (שלא כתבתה ד"א.. )

אולי כי אריזה משפחתית סדרה גרועה עם הומור ילדותי?

(תכף תאמר גם לכלול את "צער גידול בנות")

פורסם

^^

או את step by step :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים