עבור לתוכן

מה לדעתכם הסיט-קום הכי טוב עד היום?

לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום... 1,262 הצבעות

1. 1. לדעתכם, הסיט-קום הכי טוב עד היום...

• Seinfeld
    • friends
    • married with children
    • that 70's show
    • how i met your mother
    • The King of Queens
      0
    • Everybody Loves Raymond
      0
    • Coupling
    • 3rd Rock From the Sun
    • M*A*S*H
    • The Office
    • The Fresh Prince of Bel-Air
    • Blackadder

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

^^

אני שמח שיש מי שעוד זוכר :)

דרך אגב, למי שאולי לא מכיר לפי השם האנגלי, Blackadder = "עלילות הפתן השחור". רואן אטקינסון במיטבו, שלא לדבר על ההופעות המעולות של שאר השחקנים שם, כמו Hugh Laurie מ"האוס".

:xyxthumbs:

טוב לדעת שיש פה אנשים שרואים קומדיות בריטיות איכותיות.

חשוב להזכיר גם את "כן אדוני השר" (Yes, Minister) ואת המשכה "כן אדוני ראש הממשלה" (Yes, Prime Minister) - מהסדרות השנונות שנוצרו.

• תגובות 97
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר ציינתם קומדיות בריטיות, מפתיע אותי שלא צוינה כאן Red Dwarf.

פורסם

אף אחד פה כמעט לא דירג את Coupling?!?! אנשים אתם מוזרים... זאת אחת מהסדרות הכי מצחיקות בהסטוריה של הטלויזיה העולמית, אחרי זה חברים נראה חסר טעם לחלוטין.

:xyxthumbs: ללא ספק "חברים" מחווירה לידה!

זו סדרה ש"שופכת" אותי מצחוק כל פעם מחדש... ביחוד ג'ף המוטרף.

פורסם

היה לפני כמה ימים בערוץ 23 את אחד הפרקים הטובים ביותר - "The end of the line". עם גיז'ל The french bitch ודיק דרגלינטון :silly:

פורסם

MWC all the way!

אני זוכר שבתור ילד ביסודי הייתי יושב ורואה את הסדרה המופלאה הזאת בערוץ 6 בלילה.

למרות שאני אוהב מאוד את חברים ואת הנסיך המדליק, הסדרה הזאת, לדעתי מצחיקה הרבה יותר, בלי להתבייש בשום דבר.

את סיינפלד אהבתי פחות, בהתחלה לא יכלתי לסבול את הסדרה ורק בזמן האחרון התחלתי לאהוב אותה יותר....

מישהו פה הזכיר את בגוף ראשון, שגם אני מאוד אהבתי (עד היום בעצם)...חבל שאין שידורים חוזרים שלה.

פורסם

אם כבר ציינתם קומדיות בריטיות, מפתיע אותי שלא צוינה כאן Red Dwarf.

זה כבר קטגוריה אחרת לגמרי! ;D

פורסם

הסדרה MWC, מעבר להיותה גאונית, לימדה אותי, ועוד רבים, אנגלית!

פורסם

הסדרה MWC, מעבר להיותה גאונית, לימדה אותי, ועוד רבים, אנגלית!

אצלי "הנסיך המדליק מבל-אייר" עשתה את העבודה.

פורסם

למרות שאת blackadder מאוד אהבתי, אני אצביע MWC, מהסיבה הפשוטה שזה באמת אף פעם לא נמאס.

סיינפלד- גם לא נמאס, אבל לדעתי זה לא בדיוק סיטקום באותו מובן. הסדרה מסתמכת יותר על שנינויות שאפשר להוציא על שטויות רגילות מחיי היומיום מעל מצבים מצחיקים. למעשה, זו הגאוניות של הסדרה.

פורסם

חברים, סדרה גאונית.

פורסם

היה לפני כמה ימים בערוץ 23 את אחד הפרקים הטובים ביותר - "The end of the line". עם גיז'ל The french bitch ודיק דרגלינטון :silly:

חבל"ז עצבני! פרק קורע לחלוטין...

ל-MWC היה את היחוד שלה אבל היא ממחזרת את עצמה לזרא והחל מהעונה השניה-שלישית כל פרק זהה לקודמו... אמריקאים.

ל-MASH בהחלט מגיע מקום גבוה מאוד של כבוד! זה כנראה באמת עניין של גיל...

פורסם

ל-MASH בהחלט מגיע מקום גבוה מאוד של כבוד! זה כנראה באמת עניין של גיל...

:goodposting:

פורסם

friends...זה לא מה שאני הכי אוהב אבל זה בהחלט הכי מצליח

פורסם

שלושת הראשונות בסקר הן הטובות ביותר. חברים אני הכי אוהב אבל היא לא כל כך מצחיקה. נשואים פלוס היא הכי מצחיקה, וסיינפלד זה פשוט גאוני כמו שאמרו כבר. אבל בתכלס, מי כאן באמת יושב מול סדרה כזאת וצוחק באמת? במקרה הטוב הן מקסימום מעלות חיוך.

פורסם

חברים אני הכי אוהב אבל היא לא כל כך מצחיקה. נשואים פלוס היא הכי מצחיקה, וסיינפלד זה פשוט גאוני כמו שאמרו כבר.

אבל בתכלס, מי כאן באמת יושב מול סדרה כזאת וצוחק באמת? במקרה הטוב הן מקסימום מעלות חיוך.

בדיוק - וזה ההבדל התהומי ביניהן ל-Coupling או המלון של פולטי שלא מאפשרות לך רק"להעלות חיוך"... כל פעם זה :lol: :lol: :lol: מחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים