עבור לתוכן

כרטיסי מסך - ATI 2600, NVIDIA 8500 - ???

Featured Replies

פורסם

נמאס לי כבר מהשטויות האלו - אי אפשר לקנות מוצר ופשוט להינות?!

זה התחיל בשידרוג לויסטה, חיפשתי כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים בעבודה יום יומית עם תמיכה לHD וגם קצת למשחקים.

נעזרתי בכם (לטובה), לפי מה שהמלצתם בTHREAD הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314769.0 ורכשתי את ATI 2600 PRO, לכטיס הזה יש 256 MB עם 128 BIT ו DDR3. הוא היה לא רע בכלל, מדד חווית WINDOWS היה 5.9 - שזה המקסימלי לAERO. וויסטה רצה די חלק...

הבעייה היחידה (והמרכזית) שהייתה - הכרטיס לא הוציא את הרזולוציה הטבעית של הפלסמה שלי בחיבור DVI לRGB של הטלוויזיה, בכל פעם שבחרתי 852X480, קיבלתי הבהובים חדים בטלוויזיה והתמונה לא יתייצבה...

הנחתי שהבעיה היא בכרטיס, רצתי חזרה לחנות והחלפתי ל8500 GT, 512 MB, 128 BIT וDDR2 - בעל קירור פסיבי - זוועה :bash:

הכרטיס הזה התחמם תוך שנייה, מדד הביצועים שלו בויסטה הוא 4.8 - ותוך שעה המחשב בכלל לא עלה כמו שצריך כל התצוגה היתה מרוחה... :nixweiss:

כעת חזרתי ל6150 ONBOARD שלי, ואני מעוניין להחליף את הכרטיס שוב (אם יתנו לי...) המחיר ששילמתי עליו הוא 450 ש"ח.

מה היא המלצתם? האם לחזור ל2600? אולי לגרסאת הXT? או אולי ללכת על 8600 - אני מעדיף SILENT ושלא יתפוס יותר מסלוט אחד.

פורסם
  • מחבר

חברים - יש איזה תגובות?

הייתם ממליצים לחזור ל2600PRO של SAPHIRE בתקציב של 450 ש"ח?

או אולי דגם אחר סביב המחיר הזה?

פורסם

חברים - יש איזה תגובות?

הייתם ממליצים לחזור ל2600PRO של SAPHIRE בתקציב של 450 ש"ח?

או אולי דגם אחר סביב המחיר הזה?

היי

יש לי SAPHIRE HD2600 PRO

עם 512 MB - אני משער שזה לא ממש נחוץ אבל הפרש המחירים היה זעום.

אז ככה:

אין ולא היו לי בעיות הבהובים,אצלי מחובר לLCD עם רזולציה של 720 P

אני מריץ כל סרט גם כאלה שהם FHD ללא שום בעיה או התחממות.

אני מדבר על קבצי HDVD וכן על MKV.

לדעתי יש לך בעיה של קודקים או מערכת הפעלה לא הותקנה כמו שצריך,כמובן בדוק שהדרביירים של הכרטיס מסך הם עדכניים.

ניסיתי להתקין את TEST DRIVE והמסך רץ ללא בעיה ברזולציה שהזכרתי והאיכות עושה רושם לא רע לכרטיס בטווח מחיר הזה.

לסיכום- אל תקנה שום כרטיס אחר פרט לכרטיס הזה,הכי משתלם עובד מצויין ובסרטים הוא חזק מאוד!

במשחקים - לא לצפות להרבה אבל לא רע.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אתה אומר לי !!!

לא היו לי הקה ברירות לקחתי את גרסאת הSAPPHIRE של HD2600PRO

נקווה לטוב - אדווח בקרוב ל התוצאות של VISTA

פורסם
  • מחבר

נראה שהכטיס עושה קצת בעיות

אמנם יש PIXEL MAPPING 1:1 ללא שום הבהובים אבל...המאוורר של הכרטיס עוה רעש של מתחיל ומפסיק כל הזמן, זה טבעי?

בנוסף מדד חווית הWINDOWS שלי הוא 5.5 ולא 5.9 כםי שהיה עם כרטיס GDDR3 (זה GDDR2) יש מצב שזה כ"כ גורע בביצועים?

פורסם

אכן יש הבדל די משמעותי בביצועים ביניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים