עבור לתוכן

נגן MP3 לאודיופיל המצוי

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצות לנגן mp3 עם איכות סאונד גובהה אבל גם עם עוצמת סאונד חזקה. לא צריך אחד עם צפיה בתמונות או סרטונים, רק בשביל לשמוע מוזיקה. התקציב גמיש.

אם יש אז גם תנו המלצה לאוזניות שיתאימו לנגן כזה עם המאפיינים האלו.

פורסם

ל-COWON 7 יש מגבר חזק במיוחד והוא נחשב לבעל איכות סאונד מאוד טובה. לצעאי אין לי נסיון אישי איתו.

לגבי האוזניות - אתה חייב לתת תקציב כללי וסוג אוזניות מועדף (על האוזן, מסביב לאוזן, בתוך האוזן, פתוחות, סגורות וכד').

אישית אני משתמש ב-PMX100 שעלו לי פחות מ-200 ש"ח בארה"ב ומאוד מרוצה, לפעמים אני משתמש ב-SR80 של גראדו (400-500 ש"ח בארץ) שכמובן הרבה יותר טובות (למעשה - הן מדהימות ביחס למחירן) אבל לא נוח לצאת איתן מהבית. אוזניות בתוך האוזן היקרות נחשבות לאלו שנותנות את התוצאות הטובות ביותר עם מכשירי MP3, אבל לא כולם מסתדרים איתן והמחירים מתחילים ב-400 ש"ח (בארה"ב) ומטפסים בכיף ל-2000.

פורסם
  • מחבר

אוקי, נראה שאני כבר מזמן לא התעדכנתי במה שקורה בשוק הזה.

הייתי רוצה אוזניות בתוך האוזן, ושהנגן והאוזניות ביחד יהיו בתקציב בסביבות 800, עם אפשרות לחריגה של כמה מאות

פורסם

מה הנפח שאתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

בין 2-5 ג'יג'ה כך

פורסם

יש את הCOWON D2 שצריך לשחק עם ההגדרות והוא נשמע מצויין(רוב האפקטים מנוטרלים על ההתחלה ואנשים שלא יודעים להגדיר מתבאסים),יש שליטה מלאה בכרטיס הקול שלו,ויש לו את המגבר הפנימי הכי חזק בשוק כרגע 74 מיליוואט(תתקנו אותי אם יצא משהו יותר חזק). לעומת הI7 של COWON שיש לו רק 52 מיליווטאט שזה גם מאוד גבוה.אבל אם אתה רוצה להשתמש באוזניות IN-EAR אז אתה לא צריך לדאוג,מגבר של 74 מיליוואט זה יותר לאוזניות FULL SIZE

פורסם

יש את הCOWON D2 שצריך לשחק עם ההגדרות והוא נשמע מצויין(רוב האפקטים מנוטרלים על ההתחלה ואנשים שלא יודעים להגדיר מתבאסים),יש שליטה מלאה בכרטיס הקול שלו,ויש לו את המגבר הפנימי הכי חזק בשוק כרגע 74 מיליוואט(תתקנו אותי אם יצא משהו יותר חזק). לעומת הI7 של COWON שיש לו רק 52 מיליווטאט שזה גם מאוד גבוה.אבל אם אתה רוצה להשתמש באוזניות IN-EAR אז אתה לא צריך לדאוג,מגבר של 74 מיליוואט זה יותר לאוזניות FULL SIZE

ה-D2 יותר יקר וכבר חורג בהרבה מהתקציב. ה-I7 זול יותר, קומפקטי יותר ובעל משך חיי סוללה חסרי תקדים. אם הבנאדם לא רוצה לראות סרטים ה-I7 עדיף.

הבעיה היא שגם בגרסת 4 ג"ב הוא עדיין עולה 650-700 ש"ח. בעודף מהתקציב המקורי אין שום סיכוי למצוא אוזניות in-ear נורמליות. אוזניות in-ear הפשוטות ביותר (כגון ה-j-jays או superfi3) עולות 40-50 דולר בארה"ב (ובטח 300-500 ש"ח בישראל). אם סוג האוזניות הוא לא קריטי לך הייתי מציע לך לתת צ'אנס בכל זאת לסנהייזר pmx100 שנחשבות היום לאוזניות "הספורט" המובילות - יחסית למחיר ולגודל הן באמת מדהימות, מניסיון.

פורסם

אפשרות נוספת (וזולה בהרבה) היא ה CLIP של SANDISK הוא עולה בארץ פחות מ 300 שקל ובחו"ל הוא קיבל ביקורות מצויינות בכל מה שקשור לצליל, חלק אמרו שהוא בין הנגנים הטובים ביותר בצליל.

פורסם

ומדובר בנגן מאד מאד קטן. יותר קטן מקופסת גפרורים.

פורסם

אב אני לא מאמין שהמגבר הפנימי של הCLIP הוא יותר מ10MW - כי בהשוואה לM6 שומעים בו די חלש...(בכללי אני אוהב יותר את הסאונד של הM6)...

אבל בהחלט שווה לקנות את הCLIP... אבל כדאי לך לחכות עוד קצת - עד שתגיע גירסת ה4GB - יפה יותר, תמיכה רחבה בפורמטים, ונקייה מכל באגים שהיו בדגם הקודם.

פורסם

אב אני לא מאמין שהמגבר הפנימי של הCLIP הוא יותר מ10MW - כי בהשוואה לM6 שומעים בו די חלש...(בכללי אני אוהב יותר את הסאונד של הM6)...

אבל בהחלט שווה לקנות את הCLIP... אבל כדאי לך לחכות עוד קצת - עד שתגיע גירסת ה4GB - יפה יותר, תמיכה רחבה בפורמטים, ונקייה מכל באגים שהיו בדגם הקודם.

אתה מדבר על קליפ? מתי תצא הגרסא החדש יותר? והאם גם תצא ב2GB?

אני ממש לפני הזמנה של הנגן אני יכול לחכות איזה חודש

פורסם

אני ממליץ על ה- Sandisk Sansa Express הוא קטן ויש לו צליל נהדר ומקלט רדיו מעולה. הגירסה של 2G עולה 224 ש"ח ויש בו חריץ הרחבה לכרטיסי micrSD. כרטיס של 4G עולה כ- 170 ש"ח ושל 8G עולה 365 ש"ח

פורסם
link=topic=317043.msg2760569#msg2760569 date=1201523899]

אתה מדבר על קליפ? מתי תצא הגרסא החדש יותר? והאם גם תצא ב2GB?

אני ממש לפני הזמנה של הנגן אני יכול לחכות איזה חודש

כל התשובות כאן:

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/01/improving-the-sansa-clip.php

http://www.anythingbutipod.com/archives/2008/01/sandisk-sansa-clip-silver-4gb.php

לדעתי ממש שוווה לחכות!

פורסם

אני יחכה חחח אמ.... יש לי נגן יותר קטן מזה כרגע מסין חחח אבל המסך שלו פאג תוקף דווקא היה אחלה נגן

פורסם

לפי מה שהבנתי הסנסה קליפ עם ה 4 גיה לא יהיה שונה מהגרסאות של השתים והאחד גיגה,

ויש שמועות שאחרי שיצא הנגן עם ה 4 גיה תצא גרסא חדשה של הנגן שאותה נוכל להשים בכל הגירסאות של הקליפ.

ד"א יש לי את הקליפ, אחלה נגן אני מרוצה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים