פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אהלן חברה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבועיים עברתי מ 012 (1.5 מגה) לבזק בינלאומי (2.5) אני לתומי חשבתי שמהירות ההורדה תרקיע שחקים אך לצערי לא כך קרה, בד"כ אני מוריד על 10 ק"ב גג 20ק"ב , ובקבצים שמפוצצים סידרים זה מגיע גג ל 100 ק"ב סרטי HD שאני מוריד בקצב הורדה כזה (10 ק"ב) לא יסתיימו גם עוד חודש, וכידוע הסרטים הללו לא מבורכים בסידרים. אבל עדיין ניסיתי גם קבצים אחרים והמהירות לא השתנתה משמעותית וכמו שכבר אמרתי לא עלתה על יותר מ 100 קב"ש. אם נשווה לרגע ל 012 (המסלול היה 1.5 מגה) , כן הם היו חוסמים פורטים אחרים, אבל אם היה איזה משתף שהיה גם הוא לקוח 012 זה היה מוריד על מהירות שיא ב 1.5 מגה - 180 ק"ב ועכשיו כשאני על בזק אני מוריד גג על 2 ק"ב מכל IP ולאחר הציפיות הגדולות מ בנ"ל ומה גם שזה 2.5 מגה ואני מקבל תוצאה שכזאת זה מאוד מתסכל! הנה דוגמה: מקווה שהבנתם אותי, ואם תוכלו לעזור לי אני אשמח, תודה. אגב, זה מה שקיבלתי במבחן מהירות: (2.5 מגה בבזק)
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים זה מהירויות ממש נמוכות,אולי יש לך חסימה של פורטים דרך נתב אם יש לך,כי עכשיו בזק נותנת נתב אלחוטי ושמה צריך לפתוח. אצלי זה מוריד על 220-280.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים דבר ראשון תגביל את מהירות ה-UPLOAD כי זאת לדעתי הסיבה לאיטיות בהורדה.דבר שני תנסה למצוא טראקרים פרטיים תבדוק את המהירויות שם.דבר שלישי לפי התמונה ברוב ההורדות שלך יש יותר ליצ'רים מסידרים זה גם מאוד מגביל את המהירות שתוכל להגיע עליה.אני אישית לקוח של בזק כבר הרבה מאוד זמן ואני ממש מרוצה לעיתים נדירות יש תקלות והמהירויות גם בשימוש בביטורנט ממש טובות.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מוזר, עד כמה שידוע לי בזק לא חוסמים, וכשאני עברתי מ 012 לבזק ראיתי שיפור ממש רציני (ואני רק בחבילה של מגה וחצי).כמובן יכול להיות שהם התחילו לחסום עכשיו על חלק מהאנשים ו"התחמזל מזלך", אבל לא בטוח.מה בקשר להגדרות של היוטורנט? במיוחד מה שקשור להגדרות מהירות SPEED GUIDE, הכל אצלך כמו שצריך להיות?שמתי לב שלפעמים יש שיפור רציני כשמשחקים בהגדרות, במיוחד ב max connection, יכול להיות שזה יעזור לך.עוד כדאי לך לנסות להתקין גרסה אחרת, למשל ביטורנט רגיל ולבדוק מה המהירות שמה. אם גם זה לא יעבוד יכול להיות באמת שהם חוסמים.אבל בכל מקרה תמיד תבדוק עם קבצים שיש להם הרבה סידרים, אחרת שום דבר לא יעזור לך לקבל מהירות נורמלית.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אני אישית לא נגעתי בהגדרות,תנסה אולי להוריד פחות דברים בבת אחת,כמו כן יש בתוכנה בבאופציה הגדרות,אופציה לבדיקת הפורט,תעשה את ותבדוק.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים כמו כן יש בתוכנה בבאופציה הגדרות,אופציה לבדיקת הפורט,תעשה את ותבדוק.אני לא בטוח שזה תמיד עוזר לדעת, כשהייתי ב 012 הייתי בודק פורטים לפי התוכנה ועד כמה שזכור לי הכל היה בסדר (חוץ מהעובדה השולית שהייתי מוריד על 5 ק"ב מקסימום).
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים כי הרבה תלוי במקור ההורדה,וזאת אני אומר באמת אחרי שהביאו לי מקור טוב ההורדות פשוט טסות,אבל אם הפורט שלך לא תקין אני חושב שזה יגביל אותך.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אוףף זה כבר מתחיל להיות בלתי נסבל. לא שניתי שום דבר בהגדרות, ועכשאני לוחץ על הכפתור שבודק אם הפורט בסדר אז הדפדפן לא נפתח. דבר ראשון תגביל את מהירות ה-UPLOAD כי זאת לדעתי הסיבה לאיטיות בהורדה. דבר שני תנסה למצוא טראקרים פרטיים תבדוק את המהירויות שם. דבר שלישי לפי התמונה ברוב ההורדות שלך יש יותר ליצ'רים מסידרים זה גם מאוד מגביל את המהירות שתוכל להגיע עליה. איך אני מוצא טראקרים פרטיים? איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים אני חושב שהשאלה הזאת כבר בגבול ה WAREZ לכן יש בעיה לענות עליה לפי חוקי הפורום.
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים ההודעות של mini-me נמחקו,הבא שיגרור את הדיון לנושאים אחרים או לנושאי ווארז יזכה באזהרה (או באן\מיוט בהתאם למספר האזהרות שכבר צבר).
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מהירות העלאה חונקת לך את הפס.כנס להגדרות ונסה לשחק איתה באזור ה 10-15, תראה מתי זה מפסיק להשפיע על הגלישה וההורדה.ב- 012 לא היית מתחבר לאנשים אחרים בגלל החסימה ולא היית מעלה כלום, אז זה לא הפריע לך.נסה גם להגביל את כמות הטורנטים הפעילים בו זמנית למקסימום של 2/3 - ככה תוכל להתחבר ליותר מקורות בכל קובץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.