עבור לתוכן

אוקיי קיבלתי מחשב חדש :) אבל יש בעייה אחת =\ אין סאונד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אממ אתה יכול להגיד לי בבקשה את הצעדים בטיפה יותר פירוט? (את השמות באנגלית)

תודה

• תגובות 49
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנס לcontrol panel משם כנס לsound and audio devices נפתח חלון לחץ על הלשונית למעלה sound

נפתח לך חלון לחץ על המשולש ליד המלבן sound scheme ושם סמן את הכתוב windos default

לאחר מכןנפתח חלון לחץ ok נפתח עוד חלון save scheme as תרשום 1 ותלחץ ok.

עכשיו כנס ללשונית default device תלחץ על הלשונית במשולש בצד ימין ושם יופיעו לך כמה אפשרויות תסמן את כרטיס הקול שלך

on bord ותלחץ למטה ok .

ועכשיו תפעיל את המוסיקה ותהנה .

אבל אחרי שהתאמצתי כלכך להסביר לך לפחות תעדכן אותנו את כל החברים בפורום העם זה הצליח ויש לך צליל . :D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המאמץ אחי אבל בכל זאת זה היה ככה כבר ועדיין אין קול :'( אני מקווה שהכרטיס קול לא דפוק

פורסם

כנס למחשב שלי מאפינים ושם תבדוקדיוויס מנגר את האיקון של הרמקול תפתח את ה+ ותראה עם מופיע לך איזה סימן שאלה או סימן קריאה

פורסם
  • מחבר

אין שום סימני קריאה כבר בדקתי המון פעמים אחי אני מקווה שזאת לא בעייה בחומרה כי הכול מוגדר נכון גם בביוס וגם בוינדוס וגם בדרייברים :'(

פורסם

תנסה אולי בשקעים אחרים אולי אתה לא הכנסת לשקע הנכון בכרטיס הקול או שתנסה רמקולים אחרים אולי הם לא תקינים עם גם זה לא עוזר תפנה לחנות תגיד להם שיש בעיה בלוח האם לא מוציא קול אולי הוא לא תקין ? :hi:

פורסם
  • מחבר

הכנסתי לתקע הנכון אחי וניסיתי גם את הרמקולים של המחשב הישן שלי אבל פתחתי עכשיו את המארז וראיתי שיש איפהשהוא בחיבור אחד של הAUDIO על הלוח אם חוט שהוא לא מחובר וגם נראה לי שהaudio של הcd-rom לא מחובר למקום הנכון אבל אני מפחד לגעת כי אם יקרה משהו לא יהיה לי על זה אחריות מה אתה אומר כדאי לי לעשות?

פורסם

החוט שלא מחובר ל - סי.די משמש כדי לשמוע דיסקים דרך הסי.די!

אין לך מה לפחד! פשוט תחבר את החוט לסי.די וזהו!

אבל איזה חוט לא מחובר?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע ממש איך להסביר איזה חוט כי הוא יוצא מהחיבור לסידי גם כמו חוט מתפצל כזה והוא לא מחובר לשום מקום ואני גם לא יודע ממש לאן אפשר לחבר אותו

פורסם

תסתכל איפה יושב אצלך הכרטיס קול - אמור להיות חיבור לחוט הזה שיוצא מהסי.די!

אבל שוב כמו שאמרתי מקודם - החוט משמש דווקא לשמוע מוזיקה מהסי.די!

פורסם
  • מחבר

קשה לראות איפה הוא יושב מכיוון שאין סימן מסויים לזה רק כתוב באזורים מסויימים audio

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הבעייה ה הcd-rom לא מחובר למקום הנכון אבל גם אם אני יחבר אותו למקום הנכון עדיין לא ישמעו system sounds לא?

פורסם

אתה בטוח שהחוט יוצא מהסי.די???

כי זה לא הגיוני שהוא לא מחובר לכרטיס קול!

תחפש מן חור מרובע כזה קטן... ששם זה אמור להכנס!

פורסם
  • מחבר

וגם ב front audio connector לא מחובר כלום יש פינים שיוצאים ממנו אבל לא מחובר אליהם כלום מה צריך לחבר שמה?

פורסם
  • מחבר

אני ידוע פשוט הטכנאי שהרכיב לי את המחשב חיבר בטעות את ה cd-rom audio למקום הלא נכון אני יתקן את זה אבל עדיין אם אני חבר את ה די סי רום אודיו למקום הנכון עדיין לא ישמעו system sounds לא?

ומה צריך לחבר ל aux in? ולfront audio connector?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים