פורסם 2003 באפריל 1622 שנים התקנתי את הוינדוס הכול בסדר אבל אין סאונד!! כשאני מנסה להגיע ל volume control הוא אומר שאין שום device מותקן מאיפה אני מוריד את הדרייבר? כי הכרטיס קול מובנה על הלוח אם,הלוח הוא:Gigabyte GA-8SQ800 והמערכת הפעלה היא xp האם אין סאונד בגלל שהלוח אם יצא אחרי האקס פי ובגלל זה הוינדוס לא מזהה את הכרטיס? בבקשה עזרה ???
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אם קיבלת איזה דיסק ללוח אם כשקנית אותו אז שם צריך להיות דרייברים לכרטיס קול
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מוזר,בכל מקרה תיכנס לאתר שך גיגה בייט ושם תחפש את הלוח שלך ויהיה דרייברים לכרטיס קול
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים תוריד מפה דריברhttp://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-8SQ800.htm
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר הורדתי את הדרייברים התקנתי הכול אבל בכל זאת אפילו שהכול מותקן אין עדיין סאונד ובדקתי שהכול מחובר כמו שצריך והרמקולים דולקים ה הבעייה? ???
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים עשית ריסט?בטוח לגבי הדגם של הלוח אם?אם כן תכנס לcontrol panelsystemhardwaredevice managerותראה אם יש שם משהו מסומן בסימן קריאהלא יזיק אם תשים פה תמונה של ה-device manager
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר זה בטוח הדגם אחי,יש לי אפילו את הקופסא ואני יודע איזה לוח אם אני לוקח,וכן עשיתי רסט אני יבדוק אם יש סימן קריאה
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים כשאתה מפעיל winamp או משהו כזה הוא עשוה כאילו הוא מנגן ולא שומעים כלוםאו שהוא מוציא איזה הודעות שגיאה?לאיזה כניסה חיברת את הרמקולים (באיזה צבע הכניסה)?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מעניין מאדאם הוא מתחיל לנגן סימן שהוא זיהה את הכרטיס קוללדעתי זה בעיה של חיבור לא נכון או שמושה מושתקהיציאה הירוקה זו היציאה הנכונהתנסה לבדוק בstartrundxdiagשזה ה-directx מה הולך שם בכרטיס קול אם יש משהו חריג ותריץ בדיקה
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אליב-XP בברירת המחדל אין סמלככה שזה ממש לא משנהאם אתה מנסה לבדוק אם יש לו דריבר מותקן אז יש לו כי עובדה שה-winamp עולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.