עבור לתוכן

אני צריך עזרה בהרשאות של User Account Control ב-Windows Vista

Featured Replies

פורסם

התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה:

User Account Control

A program needs your permission to continue

If you started this program, continue.

VDOTool: Display Control Panel

PALIT MICROSYSTEMS,INC.

אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?

פורסם

אתה יכול לבטל את החלון הזה,לך ללוח הבקרה,כנס למשתמשים ושם האופציה האחרונה אחראית על זה,בטל אותה ולא יהיו יותר חלונות.

פורסם
  • מחבר

הדבר הזה דווקא נראה רעיון טוב. חבל רק שאין לו מנגנון למידה.

יש לו רק שני מצבים: On ו-Off.

בטוח שאי-אפשר ללמד אותו?

פורסם

דווקא החלון נפתח כשאתה מתקין ישום חדש,אבל בהחלט הרבה אנשים ביטלו אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ביטלתי את זה. האם זה אומר שעכשיו אני לא אקבל התראה על תוכנה שמופעלת באופן אוטומאטי, אבל אני כן אקבל התראה כשאני אתקין תוכנה חדשה?

פורסם

לא עכשיו לא תקבל את התראות הללו בשום מצב.

פורסם
  • מחבר

אהה, זה לא כ"כ טוב. בפיירוול (לא של Windows) אני מקבל הודעה פעם אחת, ואח"כ הוא זוכר לא לשאול אותי שוב. חבל שהיישום הזה לא יודע לפעול באותה הדרך.

פורסם

שמע אם יש לך את כול העידכונים פלוס אנטי וירוס ופיירוול אתה יכול להיות בטוח שיש לך הגנה טובה,כמובן שהכול ניתן לפרוץ אבל גם בלי ההתראות הללו יש לך הגנה טובה.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אם כבר מיקרוסופט מואילים בטובם לספק כלי שמשפר את ההגנה, זה מאוד מוזר שהם לא מטמיעים בו יכולת למידה.

עריכה: עכשיו אני מקבל התראה שה-User Account Control לא פועל. איך אני מבטל את ההתראה הזאת?

פורסם

נכנכס לWindows Security Center ושם Change the way that Windows Alert me.

פורסם
  • מחבר

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

SP1 אמורה לסדר חלק מהבעיות עם הUAC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים