פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק?יש לי וינדוס xp
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים 1-אתה נכנס לביוס ומגדיר שהמחשב יעלה קודם מהדיסק.2- כאשר הדיסק בפנים המחשב יגיד לך ללחוץ על מקש כלשהו כדי לעלות את הדיסק.3- זהו כול השאר יהיה מוסבר לך העיקר תיראה מה צריך לעשות זה ממש פשוט.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר לא הבנתי בשלב הראשון עם הביוס, איך אני נכנס לזה איזה פקודה אני רושם? ואיך אני מגדיר שהמחשב יעלה מהדיסק?יש לזה איזה מדריך?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אין לזה ממש מדריך.. כשהמחשב מאתחל תלחץ DEL (או אחד מה-Fים בחלק מהמחשבים, רשום לך למטה איזה כפתור מביא לך להיכנס לSETUP)עכשיו תחפש משהו קשור לBOOT SEQUENCE. תשנה שהראשון יהיה הסידירום והשני ההארד-דיסק (או מה שבא לך...) עכשיו תבחר יציאה עם שמירה, תאשר והמחשב יעשה ריסט...
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים לרוב לוחות האם יש אפשרות של תפריט בחירת בוט חד פעמי - כלומר אתה לוחץ על כפתור בעת עליית הביוס (בד"כ F8 אוF12) ועולה לך תפריט ששואל אותך מאיפה לעשות בוט. הבחירה שתעשה תקפה לבוט זה בלבד - אידיאלי להתקנת מערכותהפעלה, הרצת MEMTEST וכדומה.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים קודם כל אתה נכנס לביוס ומשנה את הBOOT ORDER / BOOT SEQUENCEשהCD יהיה הראשון שעולהוהנה מדריך שמסביר איך מתקינים : תתחיל מ STEP 3http://www.petri.co.il/install_windows_xp_pro.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.