פורסם 2008 בינואר 2417 שנים טובאחרי סיבוב קצר בחיפה חזרתי עם HR-5 חדש (יקר אבל שווה)הייתי צריך לקנות אותו כי הוא הקירור היחיד שיש לו גוף דק, אין לי הרבה מקום עם הלוח שליובנוסף מביקור בתל אביב קניתי ערכת ניירות לטש של: 320,400,800,1000,1500,2000,2500מחר אני קונה חתיכת זכוכית וכנראה ביום שבת בבוקרנתחיל בעבודת הקודש!!!LAP LAP LAP TI"LL IT SHINES LIKE A MIRRORנעשה ליטוש לנינגה לאופטרון ואפילו לHR5שאלה אחתעם הHR5 בא מזרק של חומר טרמיביחס לAS5 שיש לי בצד... שווה משהו או AS5 עד הסוף?
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים על איזה ליטוש אתה מדבר?????????אני מפחד לחשוב על זה שאתה הולך ללטש את האופטרון היקר עם נייר זכוכית ולהרוס לו את פני המגע עם הגוף קירור.אשמח אם תפרט יותר על כוונותיך.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר ליטוש זה ליטוש, די ברור לא? בשם המקצועי יותר ובאנגלית זה lapping משהו שעושים תמיד כמעט נותן אחלה של תוספת ביצועים בהשקעה אפסית של כסף זה התוצאה הרצויה
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים אוקיי אוקייסליחה על בורותי.אבל נישאלת השאלה : למה המעבד לא בא ככה כבר מההתחלה מהיצרן??הרי זה גימור יפה בסך הכל.ומעבד שאתה הולך ללטש יאבד את המיספר הסידורי ואת הדגם שחרוטים\מודפסים עליו.אז מדוע אינטל או AMD לא מלטשות את המעבדים לפני שהן מטביעות את הנתונים האלה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.