עבור לתוכן

עברתי לכרטיס מסך חדש והרזולוציה המועדפת שלי איננה. (יש קצה חוט)

Featured Replies

פורסם

בין היתר הרזולוציה שבה אני השתמשתי. 1280x800.. שזה ביחס שמציג המסך שלי, מסך רחב 24 אינץ'.

היה לי ג'יפורס 3 טיטניום-200 ועברתי למערכת חדשה Q6600, 8800GT... עם המעבר, עברתי גם לDVI-D במקום ה-VGA.

מה ניתן לעשות? התקנתי דרייברים של המסך וגם הכרטיס מסך ולא עזר. אני כרגע על רזולוציה ממש גבוהה וזה עושה לי כאב ראש שהכל קטן.

תודה ויום טוב.

עריכה: קצה חוט חדש... מחקתי את הדרייברים לגמריי, בלי שום דרייברים של כרטיס מסך.. והרזולוציה חזרה לרשימה!!

התקנתי דרייברים מעט יותר ישנים שהיו באתר של palit והבעיה שוב חזרה. אין 1280x800.

פורסם

מה הבעיה לעשות לחיצה ימינית על שולחן העבודה ולבחור בNVIDIA CONTROL PANEL ומשם תלך לרזולוציה ותשנה

או לחיצה ימינית ומאפיינים שם להSETTINGS ותבחר את הריזולוציה ..

פורסם

לפותח התרד: אתה מתכוון שהרזולוציות נעלמו מההגדרות בלוח הבקרה?

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.

היה לי ג'יפורס 3-טי200. מסך 2407WFP של DELL. הייתי כל הזמן ברזולוציה של 1280 על 800. זוהי רזולוציה ביחס של 1.6 שמתאימה בול למסך שלי ומאוד נוחה לי.

אתמול הרכבתי את החלקים שהגיעו, שדרגתי את המחשב. פירטתי למעלה על השדרוג. בין היתר, הכרטיס 8800GT של פליט. ואני עם אותו מסך 24 אינץ' רחב.

גם בהגדרות של הדרייברים nvidia וגם בהגדרות הרגילות.. ברשימת הרזולוציות, לא קיימת הרזולוציה הזאת.

יש רק את הרזולוציות הבאות

800x600

1024x768

1152x864

1280x1024

1600x1200

1680x1050

1920x1200

כרגע אני על 1680x1050 וזה מאוד מאוד מאוד לא נח.

התקנתי את הדרייברים של המסך. התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, ואין את הרזולוציה הזו. מוזר מאוד.

פורסם

בדוק באתר היצרן באיזה רזולוציות הכרטיס תומך.

שגיאה נפוצה היא שלא בודקים את הרזולוציות הנתמכות לפני רכישת מסך LCD שבו יש רק רזולוציה אחת שמתאימה לו.

כנראה שאצלך זה הפוך - היה לך מסך ולא בדקת את נתוני כרטיס המסך החדש.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי פעל ברזולוציה הזו. ואילו באתר היצרן של כרטיס המסך, כתוב רק מהי הרזולוציה המקסימלית שלו שהיא 2560x1600... אז זה לא עוזר לי כרגע.

פורסם

זה כנראה כבר קצת מאוחר אבל תבדוק אצלך במה הוא כן תומך.

אם אין שם אז אין. אולי יהיה בעתיד בדרייבר חדש.

ראה בתמונהכיצד לבדוק.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

עריכה: קצה חוט חדש... מחקתי את הדרייברים לגמריי, בלי שום דרייברים של כרטיס מסך.. והרזולוציה חזרה לרשימה!!

התקנתי דרייברים מעט יותר ישנים שהיו באתר של palit והבעיה שוב חזרה. אין 1280x800.

פורסם

נסה רזולוציה של 1920x1200. זו הרזולוציה הטבעית של המסך. ברזולוציה זו התמונה הכי חדה.

פורסם

כשאני נכנס לcontrol panel של NVIDIA אני רואה טאב של custom resolutions and refresh rates

כנס לזה ובטח תוכל לסדר את הרזולוציה שאתה רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים