עבור לתוכן

מצלמה עד 1000 שקל - איך ה a720 IS?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שבתקציב של עד 700 a560 נחשבת מצלמה טובה. איך 720 IS? שווה את ההבדל במחיר? יש מצלמה אחרת מומלצת ב1000~ שקל?

הייתה לנו a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד, גם מהאיכות של סרטי וידאו, אבל ההגבלה של שלוש דקות לוידאו דיי העיקה, אז מצלמה בלי הגבלת זמן ואיכות טובה תהיה מעולה.

תודה.

פורסם

להשוות ממש בין המצלמות אני לא יכול, אך מה שאני כן יודע זה שהוידאו ב 720 שוקל כ 2 מגה לשניה שזה כפול משל ה 560 למיטב ידיעתי.

כמו כן, ב A510 יש לך אפשרות לשליטה ידנית מלאה על הצילום, אתה משתמש בה?

ב A720 יש מצב כזה, ב A560 אני די בטוח שלא.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש יודע מה זה שליטה ידנית, אז כנראה שלא...

הכוונה היא לגלגל שאפשר לכוון לאיזה מצב צילום שרוצים?

פורסם

אצלך יש M ו Av/Tv. אם אתה לא משתמש בהם, אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שמבחינת וידאו ה720 לא כדאית? יש מצלמות איכותיות אחרות בסביבות ה1000 שקל שעדיפות על ה560?

פורסם

הוידאו שב-A720 IS דווקא ניראה טוב מאוד יחסית לשאר המצלמות שיש במחיר הזה, רק מה הסאונד לא משהו ובנוסף אין אפשרות להשתמש בזום האופטי של המצלמה תוך כדי הסרטה אלא בזום הדיגיטלי.

פורסם

רק רציתי להוסיף שאני משתמש בה והיא מצויינת לסטילס קומפקטית אני מאוד נהנה ממנה וממליץ עליה בחום

אם אתה רוצה לראות תמונות שצילמתי איתה פשוט חפש פה בפורום...

תתחדש

פורסם
  • מחבר

הוידאו שב-A720 IS דווקא ניראה טוב מאוד יחסית לשאר המצלמות שיש במחיר הזה, רק מה הסאונד לא משהו ובנוסף אין אפשרות להשתמש בזום האופטי של המצלמה תוך כדי הסרטה אלא בזום הדיגיטלי.

כעקרון אכות הוידאו והסאונד של ה510 סיפקה אותי לגמרי. אני מבין שהוידאו ב720 הרבה יותר כבד... הוידאו של ה560 עדיף מהבחינה הזאת?

ואולי יש מצלמות אחרות בטווח המחירים הזה? או שה720 IS היא הבחירה הכדאית היום ב1000 שקל?

פורסם

מצטרף להמלצה.המצלמה הזו נמצאת כרגע ברשימת קניות שלי בתקציב שלך.

הבעיה הגדולה,אם תחפש בזאפ את המצלמה הזו לא תמצא אותה בתקציב שלך שמגיע יחד עם אחריות רשמית 3 שנים של קרט.

כל המחירים הנמוכים שם מדובר ביבוא "אפור" שאתה מקבל שם אחריות שנה\שנתיים מהחנות או חנות חיצונית של 4H שלפי מה שבדקתי לא בדיוק מומלצת.

זה ממש מפתה לקנות אותה במחיר הכי נמוך אבל ללא אחריות נורמלית זו בעיה,אולי אפשר למצוא במכרזים פומביים ב1000 שקל.

בכל אופן,אם אתה מוצא אותה+אחריות רשמית של קרט - תעדכן,שגם אני אוכל לקנות.

תודה.

**עדכון**

הצלחתי לזכות בA720 במכרז פומבי ב919 ש"ח בלבד+אחריות קרט 3שנים+קנון קיט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים