פורסם 2008 בינואר 2317 שנים ניסיתי לשים כל סקין , אבל במקום לשים לי אותו זה כל הזמן משנה לי את המראה לוינדוס קלאסיק(כמו בוינדוס 98)בבקשה עזרה!!!וניסיתי לשים בתוכנות:Windows BlindsAlienware AlienGUIseבבקשה דחוף!
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר הורדתי,אבל לא התקנתי עדייןאני צריך קודם שתסביר לי מה זה עושה...זה עושה לי סקין חדש או שמאפשר לתוכנות של סקינים כמו שרשמתי למעלה לפעול טוב?
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים עורך קובץ מערכת כלשהו בשביל לפתוח את האפשרות של שינוי סקינים (תמיכה בסקינים לא מקוריים).
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר אהה אז תודה...וד"א סקינים לא מקוריים זה אומר של MICROSOFT PLUS נכון?
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים יש הרבה... http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows/visualstyle/
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים מחבר אהה זה סקינים מהסוג של VTP ו VISTA INSPIRAT נכון?כאילו שמתקינים כמו תוכנה...
פורסם 2008 בינואר 2317 שנים לא... אתה פשוט מחלץ את הקבצים של הסקין מהראר/זיפ ומכניס לתיקיה C:\WINDOWS\Resources\Themesואז הסקין יופיע ברשימה של הסקינים במאפייני תצוגה -> מראה (נראה לי, הטאב שלפני האחרון)
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר עזרה!!! התקנתי VTP 8 וזה משנה לי רק חלק מההגדרות קחו דוגמה של איך זה נראה: החלון של הוספת הגאדג'טים שקוף בדיוק כמו בויסטה,גם ה START אבל כל השאר נשאר כמו XP שורת המשימות נשארה כמו XP אבל מה שמוזר זה שהלוגו של START הוא של ויסטה מישהו יכול להגיד לי מה יכול לפתור את הבעייה (וניסיתי UXTHEME PATCHER,לא עזר) ככה זה: ( הWB כבר לא קיים יותר)
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים תסיר את VTP, תתקין WINDOW BLINDS ותתקין שוב את VTP.VTP מסתמך על WB בשביל השקיפות...
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים מחבר אוקיי אני כבר מנסה...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2008 בשעה 19:43:02ניסיתי,לא עזר...הצלחתי לעשות שקיפות בחלונות אבל את שורת המשימות לא הצלחתי לשנות לויסטה(כמו קודם)וד"א לא צריך את WBיש תוכנה TRUETRANSPERANCY שמגיעה עם ה VTP שעושה את השקיפות...אבל אם אני רוצה להשתמש בסקין ה DIAMOND שבWB?מה אני צריך לעשות?(זה עדיין רק משנה לקלאסיק)וד"א מה אתה אומר על VISTA INSPIRAT 2?כי יש לי אבל אני לא רוצה לנסות אם הוא לא טוב...כדאי לי לנסות אותו?הצלחתי להפעיל את WB!!!איזה מגניב ה DIAMONDעכשיו אני אנסה שוב את VTP ונראה מה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.