עבור לתוכן

דיון ראשי - 3870X2, מידע כללי ביקורת ראשונה, תמונות, (תאריך השקה - 23-28.01.08)

Featured Replies

פורסם

זה משדהים. ככה רואים מי חנות שרוצה להרוויח ומי לא. קרי, מי בכלל עוקבת אחר השוק ומי מכניסה כרטיסים חדשים לאתר שלה אחרי חודש שזה אבאתר של המתחרות . . .

רציתי לברר מחיר פה בסביבות תל אביב . . . כלום . . . לא בלוג'יק, לא בזיג זג לא בגיבור, אפילו ל קיאספי צילצלתי... כלום. נראה לי אני קונה באייבורי בסוף :smile1:

מתי הם מגיעים לישראל?

• תגובות 217
  • צפיות 25.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הסבלנות תשתלם לך ידידי, והמבין יבין.

לדעתי בגלל ירידת הדולר עוד אף אחד מהחנויות לא מזמין את הכרטיס, רוצים להרוויח עליו כמה שיותר

פורסם

WTF? עכשיו בגלל שהדולר ירד, יותר זול לחנויות וליבואנים ליבא את הכרטיס, מה שאומר שהם יכולים לקנות אותו בזול ומכור יחסית ביוקר ;)

פורסם

חלק מהיבואנים כבר עברו לשקלים

ואלה שלא מעלים את המחיר בכמה דולרים

אל תדאגו לכיס שלכם הרווח לא יגיע

פורסם

זין רבאק (נשמע גברי יותר מ*** רבאק) :lol:

אני מחכה כבר חצי שנה לרכיבים החדשים כדי לא לקנות מחשב שלישי עם Q6600 וזה עדייןלא מגיעעעעע גררר... עכשיו גם מעכבים את סדרה 9 . . .

הכל לטובה איך אומרים. בינתיים גם הגיעו כרטיסים חדשים במחיר זנותי, גם SLI של 8800GT עולה פה במרכז 2300 שקל . . . ועכשיו הגיע ה2870X2 שאוכל את ה SLI של השני 8800GT הזה... עוד מישהו חושב שהיה שווה לחכות ומחכה כמוני ?

פורסם

זין רבאק (נשמע גברי יותר מ*** רבאק) :lol:

אני מחכה כבר חצי שנה לרכיבים החדשים כדי לא לקנות מחשב שלישי עם Q6600 וזה עדייןלא מגיעעעעע גררר... עכשיו גם מעכבים את סדרה 9 . . .

הכל לטובה איך אומרים. בינתיים גם הגיעו כרטיסים חדשים במחיר זנותי, גם SLI של 8800GT עולה פה במרכז 2300 שקל . . . ועכשיו הגיע ה2870X2 שאוכל את ה SLI של השני 8800GT הזה... עוד מישהו חושב שהיה שווה לחכות ומחכה כמוני ?

כן? אז למה בבנצ'ים הSLI הרבה יותר טוב?

פורסם

משנה Crysis, לא בנצ'ים.

פורסם

בדיוק . . . כל ה BENCHMARKS יכולים להיכנס לי היישר לתוך ה*** כי כל מי שמסתמך עליהם פשוט יאכל אותה.

כמה עמודים אחורה הבאתי תמונות שמראות שבמבחנים ב CRYSIS חלש מה ULTRA בשלושת המשחקים שכולם משחקים עכשיו

CRYSIS

NEED FOR SPEED החדש, שכחתי את שמו

LOST PLANET או משהו כזה . . .

ו . . . .

רק ב 3DMARK 06 הכרטיס מפציץ באיזו תוצאה מטורפת מעל ה ULTRA . . . אז עזבו מחירים, עזבו ארכיטקטורה כי כרטיס שלא DELIVERING את מה שביקשו ממנו במשחקים החדשים הבאמת כבדים עם AAX4- על הפנים מבחינתי.

ואגב . . . חברים, זה הזמן לשכוח מ3DMARK 2006 ! ! ! קיבלתי מייל מ FUTUREMARK שהם עומדים להשיק בשבועות קרובים את 3DMARK 2008 ששינו את שמו ל 3D MARK VANAGE ונראה פאקינג מדהים . . . אני כבר צופה תוצאה של 500 נקודות ל 3800X2 הזה . . . :lol:

למה? תראו את הפירוט של ה SCREENSHOTS ותתחילו לבכות . . .

http://www.futuremark.com/3dmarkvantage

3DMV1_1440_big.jpg

3DMV2_1440_big.jpg

3DMV3_1440_big.jpg

פורסם

קודם כל, מצאתי הרגע Desktop חדש, דבר שני, זה באמת נראה מעולה, מעניין אם זה ירוץ רק על Vista או גם על XP...

פורסם

ה-3Dmark08 יהיה רק לוויסטה.

פורסם

מן הסתם זה יהיה DX10

עריכה: באתר שלהם יש דרישות מערכת- כרטיסי DX10 ו-ויסטה

פורסם
  • מחבר

חחח, מה שלא תגידו, אולטרה היא חיה רעה! :cool2:

פורסם

האולטרה הוא פשוט GTX ממוהר, שברגע זה ראינו אותו מובס בכמה מהמשחקים.

למה אין את הAF בקרייסיס ? אי אפשר בגלל המשחק או בגלל שזה לא יסחוב ?

ולמה בביושוק אין בכלל פילטרים?

בשורה התחתונה, כרטיס חביב מאוד (אוברקלוקר גרוע) ביחס למחיר שלו (2300 ועוד יורד)

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שאולטרה כבר "סבא" , ולמרות זאת, החדשים בקושי "מגרדים" אותו במשחקים... :evil_laughterperple:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים