עבור לתוכן

דיון ראשי - 3870X2, מידע כללי ביקורת ראשונה, תמונות, (תאריך השקה - 23-28.01.08)

Featured Replies

פורסם

ריבוי ליבות זה צעד טוב של ATI בגלל היתרון שלהם ב - CF לעומת SLI.

אני מקווה שהם יוכלו גם להציע משהו בכרטיסים הבודדים.

• תגובות 217
  • צפיות 25.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אישית מתעלם מ SLI ו CF מבחינתי זה הלצה לא משתלמת.

וביוחוד לא הייברידים של שתי ליבות על כרטיס בודד.

ובכרטיסים בודדים ATI לצערי עדיין חושבת על טכנולוגיה במקום ביצועים.

פורסם

אין שןם סיכוי ש ATI יתעלו על NVIDIA השנה, הליבות של NVIDIA הרבה יותר חזקות בבסיס.

כרגע היד העליונה היא של ATI הם הצליחו לתת לאולטרה בראש ופה אין וויכוח וגם הכרטיס הזה מנצח מערך SLI של 8800GT אז יותר מזה?

פורסם

הוא לא מנצח מערך SLI של 8800GT לפי ANANDTECH ואפילו בדקו שם לרוב ללא פילטרים ששם לא רואים את היתרון העיקרי של NVIDIA על ATI.

פורסם

מתי הם כבר יהיו בחנויות בארץ??

פורסם

יש לי שתי שאלות בנוגע לכרטיס....:

1.מי יותר טוב בקידוד של סרטים הכרטיס הזה או אולטרה?

2.האם ספק כח של 500W של טרמלטייק דגם(TR2) יספיק לו?

פורסם

המחיר ממש לא במקום, יש כמה מקומות שה88U לוקח אז בכלל אין יותר מידיי דיון.

בקרוב יגיע [הבאנצ'ים שלו ברורים אני מקווה לכולכם]ה98GX2 שלא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שה3870X2 לא רלוונטי[אלא אם אתה מתכוןן להלחליף כרטיס כל חודש].

בשביל שהכרטיס הזה יהיה באמת משו מיוחד, משו ממש משתלם[משו שבעוד חודש הוא לא יהיה ולדעתי גם עכשיו הוא לא], הוא צריך להיות מתומכר במשהו כמו 1800 ש''ח[בשביל שהוא באמת יהיה אטרקטיבי ומוכר בקצב טוב].

פורסם

המחיר ממש לא במקום, יש כמה מקומות שה88U לוקח אז בכלל אין יותר מידיי דיון.

בקרוב יגיע [הבאנצ'ים שלו ברורים אני מקווה לכולכם]ה98GX2 שלא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שה3870X2 לא רלוונטי[אלא אם אתה מתכוןן להלחליף כרטיס כל חודש].

בשביל שהכרטיס הזה יהיה באמת משו מיוחד, משו ממש משתלם[משו שבעוד חודש הוא לא יהיה ולדעתי גם עכשיו הוא לא], הוא צריך להיות מתומכר במשהו כמו 1800 ש''ח[בשביל שהוא באמת יהיה אטרקטיבי ומוכר בקצב טוב].

מחירו לא צריך לרדת , 98GX2 בכלל יתומכר יותר גבוהה כך שאינו משמש כמחליף

פורסם

יש לי שתי שאלות בנוגע לכרטיס....:

1.מי יותר טוב בקידוד של סרטים הכרטיס הזה או אולטרה?

2.האם ספק כח של 500W של טרמלטייק דגם(TR2) יספיק לו?

1. כרטיס המסך קשור לאפליקציות תלת מימדיות, אנשים שעובדים ה BRYCE, 3D STUDIO MAX BLENDER AUTOCAD וכאלה . . . קידוד וידאו - מעבד חזק מאוד הוא מה שייקבע את המהירות של הקידוד.

2. יספיק.

מחירו לא צריך לרדת , 98GX2 בכלל יתומכר יותר גבוהה כך שאינו משמש כמחליף

בשביל מה לדבר על מחירים וביצועים. אלא אם כן פיספסתי משהו בכמה ימים שלא הייתי פה (עקב עלילת שווא וניסיון BAN כושל של דניס14 אחינו היקר וכמה שיחות הבהרה עם המנהלים שלו :nono:) הכרטיס לא תומחר ולא נראו השוואות בשטח (ההיא עם ה8800GTS 512 לא נחשבת אמינה).מכאן נשאלות שתי שאלות:

1. יש ביקורת על ה 9800GX2 ? עםה שוואה מול ה 3870X2 ?

2. יש מחיר בחנות כולשהי בארץ?

פורסם

אין שןם סיכוי ש ATI יתעלו על NVIDIA השנה, הליבות של NVIDIA הרבה יותר חזקות בבסיס.

ATi סגרה יפה את שנת 2007 עם עלייה בנתח שוק גם בניידים וגם בשוק הנייחי ,לעומת שאנוידיה הפסידה נתח שוק בנייחי.

מה שגם ATi פתחה יפה את השנה עם קלפים טובים: HD3650 ו HD3450 וכמובן גם את HD3870X2 לעומת אנוידיה שדחתה את מוצריה למרץ.

לגבי הטענה שלך שליבות של אנוידיה חזקות בבסיס, זה נכון G92 חזק מ RV670, אבל זה 2007, וה2008 יהיו לנו ליבות חדשות? R700? GT200?

1. כרטיס המסך קשור לאפליקציות תלת מימדיות, אנשים שעובדים ה BRYCE, 3D STUDIO MAX BLENDER AUTOCAD וכאלה . . . קידוד וידאו - מעבד חזק מאוד הוא מה שייקבע את המהירות של הקידוד.

2. יספיק. בשביל מה לדבר על מחירים וביצועים. אלא אם כן פיספסתי משהו בכמה ימים שלא הייתי פה (עקב עלילת שווא וניסיון BAN כושל של דניס14 אחינו היקר וכמה שיחות הבהרה עם המנהלים שלו :nono:) הכרטיס לא תומחר ולא נראו השוואות בשטח (ההיא עם ה8800GTS 512 לא נחשבת אמינה).מכאן נשאלות שתי שאלות:

1. יש ביקורת על ה 9800GX2 ? עםה שוואה מול ה 3870X2 ?

2. יש מחיר בחנות כולשהי בארץ?

אנחנו יודעים שליבה G92 עדיפה על RV670, מה שבעצם טבעי ש 9800GX2 יהיה עדיף על HD3870X2 אלא אם כן אין דרייברים מוכנים.

פורסם

יש לי את ה 3870X2 של ספיר

19800 ב3dmark06 אני מקבל עוד אחד CROSSFIRE נגיע ל 25K-26K לפחות ואז נתחיל ב OC לכל 4 BIOS'S

כרטיס חזק וחםםםםםםםםםם 70 מעלות במנוחה 85 LOAD

כשהדרייברים הטובים יותר יגיעו תהיה עליה בביצועים סדר גודל של עשרות אחוזים (15-35)

לגביי ATI ריבויי ליבות עובד הרבה יותר טוב מ NVIDIA וגם הטכנולוגיה של ATI מתקדמת יותר אז לגביי העתיד ATI נראית יותר טוב.

גם השיווק ב ATI עובד יפה ונותן סוף סוף כרטיסי HI END בחצי מחיר ממה שהורגלנו.

דרך אגב קירורי מים בדרך אז יש למה לחכות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשית אוברקלוק? ושל כמה?

פורסם

השיווק ב ATI עובד יפה ונותן סוף סוף כרטיסי HI END בחצי מחיר ממה שהורגלנו.

כזכור לי זה נקרא חדירה אנאלית מצד NVIDIA וניסיון להתחמק מאונס קבוצתי מצד ATI גם ע"י INTEL בקיץ עם LARRABEE . . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים