עבור לתוכן

Lachesis VS DeathAdder

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים, הכל טוב ? :)

אני שחקן CS, בין Low-Sens לMid-Sens[יותר קרוב לLow[משחק עוד המון משחקים אבל זה משחק עיקרי].

כרגע אני עם Habu שלא ממש מסתדר איתי.

עכשיו, לענייננו, על הLachesis, אין ממש ביקורת מקצועית כמו שיש באנצ' לDeathAdder, שמראה לך נתונים BLIND, אמיתיים ולא תחושות.

על הDeathAdder, יש, והוא כרגע הTop Performer של 2007.

בעקרון הדבר שאני צריך בDeathAdder ואין[אחרת הייתי קונה ממזמן], זה את שני הכפתורים שמתחת לגלגלת, שמשמים אותי בשביל החלפת DPI, מבלי לצאת מהמשחק, או שמא,יהיה שווה לוותר על שני הכפתורים לטובת הDeathAdder, מה דעתכם ?

הDeathAdder נועד לשחקני LOW-SENS, שזה יתרון בשבילי, לא יודע איך הLachesis יהיה בשבילי.

אשמח אם מישהו יכול להסביר לי הסבר קצר וקולע על ה"מאקרו" שיש בLachesis, לא בדיוק הבנתי מה זה עושה[גם בביקורת על הטאראנטולה לא תפסתי 100% את העניין].

מעניין אם הLachesis יעבור את הביצועים המרשימים של הDeathAdder[אני דיי בטוח שיעשו לו באנצ' בESR].

אגב למי שיש המלצות לפאד, זה יהיה נחמד, בינתיים אני דיי נעול על הMentis[לא מצאתי את אלו של XRAY זמינים בארץ].

תודה רבה, מגיע צל'ש למי שהגיע לסוף ;D

אשמח לתגובות והמלצות.

פורסם

Lachesis עכבר נוראי עם חיישן כפול וארגונומיה זוועתית.

הDeathAdder היה ועודנו העכבר הטוב ביותר בשוק, קנה אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Garm, ברצוני לשאול אותך, יש לך נסיון עם הLachesis ?

מאיפה אתה יודע שהLachesis גרוע ?

ועוד פעם תודה רבה, אשמח לתגובה.

פורסם

Deathadder

בהרבה הרבה הרבה יותר טוב

אבל לי אישית יש 1.1 Intellimouse

פורסם

שמע לי יש deathadder עכבר פשוט סוף

אתה יכול לקבוע שכפתורי ה Back והforward ישמשו להחלפת פרופילים (DPI )

יש רק בעיה אחת עם הda זה שרגליות הטפלון שלו די דקות אז אם אתה קונה אותו תקנה padsurfers איתו

במקרה שתקנה את הda תנסה לעבוד עם 1800 dpi - משום מה זה הרבה יותר מדויק ככה

ותוריד windows sensitivity כדי שזה יתאזן

פורסם

תודה רבה Garm, ברצוני לשאול אותך, יש לך נסיון עם הLachesis ?

מאיפה אתה יודע שהLachesis גרוע ?

ועוד פעם תודה רבה, אשמח לתגובה.

לי אישית אין אותו כי אני לא קניתי עכבר מאז הLogitech MX510 שהיה העכבר האופטי הראשון שלי ואני משתמש בו עד היום.

בRazer DeathAdder יצא לי להשתמש אצל חבר שיש לו אותו, ואני מבטיח לך שמדובר בעכבר מדהים לכל שימוש, בכל רגישות עכבר, הוא העכבר הכי מדויק שיוצר אי-פעם. הוא נוח מאוד (אותה צורה כמו הIntelliMouse Explorer 3.0), ויש לו ציפוי גומי שנותן לך אחיזה טובה גם אם הידיים שלך מזיעות. הטענות היחידות שיש לי נגדו הוא הצורך להוסיף "סקייטים" לעכבר כשמשתמשים בו על משטח קשיח, מכיוון שיש לו בליטה קטנה למטה. והעובדה שהגומי לא מצופה בצדדים, חבל.

בLachesis לא יצא לי להשתמש אישית, אבל אני מכיר לא מעט חבר'ה אירופאיים, גיימרים מהסוג הרציני, שיצא להם להתנסות איתו וכולם אמרו בדיוק אותו דבר, שהחיישן נכנס לתאוצה שלילית מהר מדי, שהעכבר לא מרגיש מדויק מספיק, ושהעיצוב שלו מאוד מאוד לא נוח (תסתכל לבד על התמונה תגיד לי אם זה נראה לך נוח).

פורסם

אתה צוחק? הדבר היחיד שמונע ממך לקנות את העכבר זה הכפתורים של ה-DPI?

אני לא מכיר שחקן אחד שבאמת משתמש בכפתורים האלה במהלך משחק, זה בכלל לא מומלץ כי זה הורס לך את העקביות באיימינג ואתה צריך להתרגל לרגישות חדשה כל פעם מחדש, קצת קשה להסביר את זה אבל סמוך עליי שעדיף לך להשאר על 1800DPI, למצוא את הרגישות שהכי מתאימה לך ב-CS ולהשאר עם זה.

ה-DEATHADDER הוא העכבר הטוב ביותר בשוק היום, בעוד שה-Lachesis הוא בוודאי הכי גרוע. עכבר שבא בשביל לרכוב על גל ההצלחה של ה-DeathAdder, על אף כל הנתונים הטכניים המרשימים שלו הוא לוקה בשני הדברים הכי חשובים שזה הצורה והנוחות שלו והביצועים של החיישן. הוא פשוט עכבר גרוע לגיימרים במיוחד אחרי שמסתכלים על המחיר המטורף שלו.

בתור אחד שיש לו DA כבר חצי שנה בערך - אני ממליץ לך עליו בעיניים עצומות. השתמשתי בעבר ב-MX518 וב-Intelli Mouse Explorer 3.0 שבכיף נכנסים לרשימת העכברים הכי טובים לגיימינג בכל הזמנים, ואני חושב שה-DA עד עכשיו הוא העכבר הטוב ביותר שהשתמשתי בו.

מה שכן שים לב - יש לו בידיוק אותה הצורה שיש ל-Habu שברשותך כרגע, ככה שאם אתה לא אוהב את הצורה של ה-HABU אתה גם לא תאהב את ה-DA.

פאד -

חשוב שתדע של-DeathAdder יש בעיות עם פאדים מסויימים מבחינת lift off distance - המרחק שאתה צריך להרים את העכבר מהפאד בשביל שהוא יפסיק לעקוב, למשל בעכברי לייזר אני חושב שמדובר במרחק מינימלי ביותר, פחות ממילימיטר שזה מעולה ( ככל שהמרחק קטן יותר , כך טוב יותר ), שילוב של DA ו-Razer mantis ייתן לך lift-off מטורף של 6mm, שזה גרוע על גבול בלתי שחיק. עם QCK לעומת זאת יש לך liftoff של 3mm - סביר לחלוטין ולא תרגיש בזה בכלל, ובאופן כללי ה-QCK הוא פאד הרבה יותר טוב מה-MANTIS ובא במחיר זול יותר.

פורסם
  • מחבר

פתחתי ת'ראד ב http://www.esreality.com/?a=post&id=1500748 ]ESR ]ושאלתי על איזה קומבו הם ממליצים, חלק המליצו על הIkari אבל הוא לא נראה לי בשל וטוב כמו הDA[חוץ מזה שהוא עולה הרבה].

את הקטע עם ה Lift-Off אני יודע[אבל לא בדיוק הבנתי, גם כשסיירתי בESR לא בדיוק הבנתי], עוד דבר שגיליתי ב ESR זה שככל שהמשטח יהיה בהיר יותר[זה גם תלוי בסוג המשטח], הוא יתפקד טוב יותר עם הDA.

[אבל כפי שגם אמרתי זה תלוי בסוג המשטח, ויש פאדים שחורים עם רמות שונות שגם יתפקדו יחסית סבבה עם החיישן של הDA].

דווקא הצורה בהאבו זה אחד הדברים היחידים שאני אוהב[גם הדרייבר מאוד נוח].

*אתה יודע איך ה+QCK או הHeavy מבחינת עמידות ? כי זה פאד זול שנראה מאוד אטרקטיבי[מקבל ציונים טובים מאוד], אך הפחד שלי הוא שתוך חודש כבר לא ישאר ממנו פאד =\

*החבר'ה בESR כל פעם מציינים את הSENS שלהם ככה לדוגמא: 40CM\360 שזה כיאילו 40 ס''מ ל360 מעלות, אבל מה הכוונה[אני יודע שאני נשמע בור אבל עדיף להיות בור ולדעת מאשר "להתפדח" לשאול ולא לדעת[ולהשאר בור].

אז בעקרון המתחרים שלנו הם:[לבנתיים נשאיר את הQcKs בחוץ].

SteelPad 5L:

http://www.techpowerup.com/reviews/SteelSeries/steelpad5l/3.html

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/mouse-mats/steelpad-5l

Allsop RainDrop XL:

http://www.forums-center.com/index.php?showtopic=6787

[פשוט תרד קצת למטה ואתה תראה את הקטע על הפאד].

No.ID Pad:

http://www.xsreviews.co.uk/reviews/mouse-mats/noid-mouse-pad/4/

http://www.techpowerup.com/reviews/NOIDpad/NOIDpad/5.html

fUnc 10S:

http://www.techpowerup.com/reviews/Func/F10S/3.html

*יש לי שאלה, יש מצב שאתה פעיל ב VG ?

מחכה לתגובה, תודה.

נ.ב הבאתי את כל הבקורות, למצב שאתה לא מכיר חלק מהפאדים, אז רק שיהיה לך סיכום כללי במוח.

פורסם

הס"מ שהם מציינים הוא המרחק שהעכבר עובר בשביל לעשות פניה של 360 מעלות בזווית הראייה שלך במשחקי יריה מגוף ראשון (כלומר, להזיז את העכבר בכיוון מסוים עד שאתה חוזר לנקודה ממנה התחלת).

בנוגע לפאד, אם אתה מעדיף פאדים מבד ויכול להזמין מחו"ל, לך על Everglide Titan או על Ulti-Mat Breath.

הQcK נשחק מהר, מאוד מהר.

פורסם

40CM ל360 מעלות זאת אומרת שהם משחקים עם sens (כולל windows sens , in game sens וdp ) שנותן לעכבר שלהם לעשות 360 במשחק

כאשר הם מזיזים אותו 40 סנטימטר

פורסם

LiftOff - פשוט...

המספר מציין את הגובה שאתה צריך להרים את העכבר בשביל שהוא יפסיק לעקוב על הפאד ו"לפעול". תנסה להרים את העכבר שברשותך כעת מעט מעל הפאד אבל שלא יגע בו, תזיז אותו בגובה הזה מעל הפאד ותראה אם המחשב שלך עדיין קולט תנועה ( כלומר אם המצביע זז בווינדוס לדוגמה ), אני מניח שבמידה ויש ברשותך עכבר אופטי ה-Liftoff distance יהיה מאוד נמוך ( וזה טוב ) והמחשב יתקשה לקלוט תזוזה של העכבר כשהוא לא נוגע בפאד פיזית.

עם ה-DeathAdder הסיפור קצת שונה שכן אתה תוכל להרים את העכבר גבוה יותר על הפאד והמחשב עדיין יקלוט תזוזה, לא מדובר כמובן במרחקים אסטרונומיים ( 1.2mm זה האידיאל ומאפיין עכברים אופטיים, 3.6mm זה הגובה שתצטרך להרים את ה-DA מעל רב הפאדים היום בשביל שהוא יפסיק לעקוב וזה קצת מוזר בהתחלה אם אתה גיימר אבל לא משהו שבאמת יפריע לך ).

מקווה שעכשיו הבנת.

בקשר לשאלות שלך לגבי הפאדים -

יש לי QCK שברשותי כבר שנתיים ו-SteelPad 5L שקיבלתי לאחרונה מ-eSrael. באמת ובתמים שאני כמעט ולא רואה שום הבדל בין שני הפאדים מבחינת התפקוד שלהם עם ה-DA, כמובן של-5L יש יתרונות כמו עצם העובדה שהוא עבה יותר ובכך בעצם מכפה על שולחנות לא מישוריים ( מהווה מין שולחן בפני עצמו שעליו מונח העכבר ובכך ימנע ממך להרגיש כל מיני בליטות על שולחן העבודה שלך במידה והם קיימים ), בניגוד ל-QCK הרגיל שהוא דק מאוד ואם יש לך בליטות רציניות בשולחן אז אתה תרגיש אותם גם עם הפאד. וזה בידיוק הבעיה שה-QCK HEAVY בא לפתור, הוא עשוי מבד אבל הוא מאוד עבה, לדעתי זה הפאד האידיאלי היום אבל אין לי צורך אמיתי להשקיע 150 שקל על פאד כשיש לי כבר את ה-5L בחינם.

מבחינת איכות הפאד - כפי שאמרתי הוא היה אצלי שנתיים ורק לפני זמן קצר הפסקתי סופית להשתמש בו, לא בגלל שהוא נשחק אלא בגלל שהוא ספג המון מים באיזה יום גשום שהשארתי אותו במרפסת חחח. אם תשמור עליו אין לי ספק שהוא יחזיק אצלך לפחות שנה וחצי- שנתיים. כמובן שבעניין העמידות יש לפאדים קשים בסגנון ה-5L יתרון על גבי פאדים מבד, אבל אם תשאל אותי זה לא שווה תוספת של 100-150 שקל.

מהפאדים שהצגת הפאד הכי טוב הוא ה-5L.

אני שומע גם הרבה מאוד דברים טובים על ה-Func החדש ועל ה-NOID PAD שמתפקד מצויין עם הדטאדר ( liftoff אידיאלי 1.2mm על ה-NOID וביצועים מושלמים ).

עוד פאד מעולה שמהווה שילוב מצויין עם ה-DeathAdder הוא Everglide Titan וצריך לקחת אותו בחשבון, אומרים שזה משטח הבד הכי טוב שיש היום, אם כי מעולם לא השתמשתי בו אז לא יכול להגיד לך.

*החבר'ה בESR כל פעם מציינים את הSENS שלהם ככה לדוגמא: 40CM\360 שזה כיאילו 40 ס''מ ל360 מעלות, אבל מה הכוונה[אני יודע שאני נשמע בור אבל עדיף להיות בור ולדעת מאשר "להתפדח" לשאול ולא לדעת[ולהשאר בור].

המרחק שאתה צריך להזיז את העכבר על הפאד על מנת לבצע סיבוב 360 במשחק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל יש לי שאלה אליך, אתה אמרת שה 5L הוא הפאד הכי טוב מכל מה שציינתי, אבל אתה אומר שהNOID מתפקד בצורה מושלמת עם הDA, כלומר מה אתה מציע לקחת ?

לאיזה דגם של fUnc התכוונת ?

ואם אני לוקח את הNOID, לדעתך עדיף את העבה או את הדק ?[אין לי שום בליטות בשולחן].

מתחת לDA שלך יש HyperGlide, לא ?

BTW אתה שחקן UT מ Vgames ?

פורסם

הוא הפאד הכי טוב ממה שאני יודע וממה שבדקתי באופן אישי.

אין לי מושג אם הוא טוב יותר מה-NOID כי לא השתמשתי בו לעולם אבל שמעתי עליו רק דברים טוב כנ"ל לגבי ה-FUNC וה-Everglide Titan שאומרים שהוא הפאד הכי טוב ביחד עם DA.

עבה או דק... עבה תמיד עדיף כי הוא עמיד יותר לדעתי.

ולא אין לי HYPERGLIDEZ זה עולה 50 שקל בהזמנה מח"ול לא כולל משלוח, לא שווה את זה לדעתי אפשר לקנות בארץ ב-20 שקל.

BTW אתה שחקן UT מ Vgames ?

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים