עבור לתוכן

עזרה עם IAUDIO A3...

Featured Replies

פורסם

אני קונה היום, מה כדאי לבדוק לפני שאני משלם?

• תגובות 38
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תמיד לבדוק מה האחריות כוללת,ובאיזה מקרים אתה לא מבוטח.

פורסם
  • מחבר

תודה

כבר קניתי

פורסם

קיבלת נרתיק מתנה? קיבלנו הוראה לתת נרתיק מתנה לכל רוכש A3. את הנרתיק לא ניתן לרכוש בנפרד.

פורסם
  • מחבר

מי זה אנחנו?

על הנרתיק שילמתי אבל הוא הוריד לי 200 שקל על זה ששילמתי מזומן (קניתי גם מטען של 4 AA ורביעיה של AAA)

פורסם

איזו חנות הורידה לך 200 ש"ח על מזומן?

פורסם

אני עובד בסניף באג שאת מקומו האסטרטגי לא אגלה. אנחנו נותנים נרתיק ומגן מסך מתנה לכל רוכש A3. לא יודע למה לא קיבלתי. יכול להיות שהמוכרים בסניף בו קנית לא היו מודעים להנחייה.

פורסם

ה-A3 לא בא עם נרתיק כלול כמו ה-A2?

פורסם

לצערי לא. בגדול הנרתיק בנפרדע עולה 150 שקלים, אבל אתה מקבל אותו במתנה עם קנייה של A3. את הנרתיק לא ניתן לרכוש בנפרד.

פורסם

כבעל A2 גאה מאוד {אך ברצוני לעבור לA3 } הייתי רוצה לדעת האם חיי הבטריה השתפרו ? להבדיל מהדגם הקודם {אני לא מאמין לאתר החברה כול כך אני לא יודע באיזה תנאים ואיך קבעו שלA2 יש זמן סוללה לישומי וידאו של 17/15 שעות בפועל זה לא יותר מ 10 שעות {נבדק על ידי נגן בן פחות משנה } .

טוב לדעת שנפח הכונן הקשיח צמח עד ל 60 גיגה . וכן סרטי HD שזה מעניין אך בודאי משמש כגורם מכריע על זמן הסוללה .

{אגב הנגן שלי למכירה אני מת לעבור לA3 }.

אני חייב לציין שהנגנים של אקרוס מפתים מאוד בשל תכונה עיקרית הלא היא חיבור הרשת האלחוטית {WIFI} דבר שמוסיף המון אך איכות הסאונד שלהם ירודה וכן איכות הוידאו ומבחינת הפעלת קידודים הA2 מוביל ומתמודד יפה עם כול קידוד שקים ברשת {במיוחד אם אתה/אני פירטים מטורפים והמבין יבין כך שאין צורך לקודד סרטים בנגים כמו האייפוד.

תודה .

;D אופס שכחתי תתחדש חבר . :hi:

פורסם
  • מחבר

לא קניתי בבאג

אם הייתי יודע שבאג נותנים נרתיק חינם הייתי קונה בבאג

קניתי באלקטרופוטו

בכל מקרה, נראה לי משהו ממש דפוק אצלי בסוללה כי היום היא הספיקה לי ל4-5 שעות מוזיקה בלי איקולייזר, על חצי מהעוצמה ובאוזניות (לא רמקול פנימי) בלי לשחק בו יותר מדי

אני מאוד מקווה שזה בעיה ושזה לא באמת אמור להיות ככה

ואת הנרתיק אפשר לקנות בנפרד בחנות שאני קניתי בה את הנגן, קניתי אצלו עוד דברים אז יצא לי נרתיק בחינם בכל זאת ככה שלא הפסדתי יותר מדי

פורסם

לא רק שהסוללה לא השתפרה, היא ירדה, היא עומדת על כ 15 שעןת מוזיקה (או 10) ו7 שעות וידיאו לערך

פורסם

אכן. אבל לי זה לא משנה. חודש הבא כנראה אקנה את הנגן במחיר של עובד רשת באג. (1,400 שקלים ל-60GB. ;D)

פורסם
  • מחבר

אם הסוללה שלי מספיקה עכשיו ל4-5 שעות זה אומר שאני אאלץ להשתמש באחריות?

פורסם

תלוי. תמיד צריך לקרוא את האותיות הקטנות. יכול להיות שהם מדדו את אורך חיי סוללה בזמן ניגון MP3 באיכות 128K, ללא EQ, ללא BBE, ללא תאורה אחורית ועל ווליום נמוך. כנ"ל לגבי סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים