עבור לתוכן

[עזרה] עדכון תוכנות מערכת

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

אני אשמח עם תעזרו לי בבקשה

אחרי הדלקת המחשב הכל עולה ואז שאני סוגר תוכנה שנקראת iolo antivirus פתאום יש לי מסך כחול

ואין לי גם אפשרות למחוק אותה כי אם אני יוצא אז המסך הכחול בא

עכשיו עשיתי חיפושים באינטרנט ומצאתי תוכנה שמוצאת מה בעצם פגום או שצריך לעדכן תדרייברים כאילו מה עובד טוב ומה לא

בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות מופיע לי בתוכנה ide ata/atapi בקרי שהוא מופיע שיש בו בעיה

ובקרי אפיק טורי אוניברסלי ,בקרי קול וידאו ומשחק, ןהתקני מערכת, עכשיו כל זה מופיע לי באיקס ואני צריך שכל זה יופיעו לי בוי

עכשיו מה אני עושה כדי להשלים את זה ולעשות את זה תקין כי שאני נכנס מאפיינים על המחשב שלי וחומרה אין סימני שאלה הכל תקין

אבל בעצם אני צריך להשלים את זה כי ככה התוכנה מראה לי ויש לי תדיסק של הלוח התקנתי בדיוק לא עזר כלום

אני לא יודע מה הבעיה אני מיואש כבר בבקשה תעזרו לי עם זה איך לארגן את כל זה

תודה רבה אני אשמח במוקדם לתשובות :-\

לילה טובב

פורסם

תמחק את כל הדרייברים והורד אותם מאתר היצרן.

פורסם

תנסה להתקין מחדש את הדרייברים יכול להיות שההתקנה הראשונה שעשית לא עלתה יפה או להוריד דרייברים עדכניים מהאינטרנט

פורסם

תריץ Driver Genius יפתור לך את הבעיה

הכוונה היא לעדכון!!

פורסם

תנתח את קבצי ה-MINIDUMP בשביל לראות מי הקובץ\דרייבר שגורם למסך כחול:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

אם ה-IOLO AV זה אנטיוירוס שלך שהתקנת מבחירה, תנסה להתקין אותו שוב.

את הדרייברים תעדכן מאתר היצרן של הצ'יפים (תבדוק עם EVEREST של איזה חברה הרכיבים שחסר לך דרייבר אליהם ותחפש בגוגל את אתר הבית שלהם).

אם שום דבר לא עוזר, תנסה להסיר את ה IOLO AV ממצב בטוח ולהתקין אנטיוירוס אחר (AVAST\AVG חינמיים, NOD32 ו-KASPERSKY עם גרסאות ניסיון).

מועבר לפורום תוכנה כי אני לא רואה כאן שום תקלה חומרתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים