פורסם 2008 בינואר 2117 שנים שלום, קבלתי היום פלאפון חדש LG 240. רציתי לדעת האם ניתן להעביר אליו קבצים,אם כן, באילו אמצעים? (אין לי כבל USB לפלאפון). כמו כן, אשמח אם תגידו לי אילו פורמטים הפלאפון יזהה ויאפשר לי להשתמש בקובץ כצילול. תודה מראש, יונתן ל.
פורסם 2008 בינואר 2417 שנים מחבר חבר'ה, בבקשה תענו, זה מאוד חשוב לי (אפילו תגידו שזה בלתי אפשרי, רק תגידו משהו) :iamstupid:
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר נו, איפה כל המומחים כשצריך אותם? :s05: חבר'ה, בבקשה, זה חשוב!!! :lamer:
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים אין תמיכה בMP3הנה ביקורת על המכשירhttp://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=498998&TypeID=1&sid=127הדרך היחידה להעביר קבצי סאונד למכשיר זה להוריד מאתר פלאפון או אתרים אחרים שנותנים צילצולים להורדה דרך WAP
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר תודה!!! מצאתי איזה אתר שמאפשר לי להעלות קבצים מהמחשב ולהוריד אותם בפלאפון. יש לי רק בעיה אחת, זה אומר לי שלא ניתן לפתוח את הדף (יש איזושהי שגיאה). מה אליי לעשות כדי שזה יעבוד? נ"ב: המכשיר הוא ב"פלאפון" והאתר הוא http://www.easycool.co.il (אבל זה נכון לעוד אתר שניסיתי)
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים כי זה לא אתר WAP והפלאפון לא יודע לקרוא את זהבכל מקרה, פלאפון חרא (גם החברה וגם המכשיר)
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר יש להם WAP, הרי הם לא היו נותנים לי סתם כתובות והיו אומרים שצריך להכניס אותה בפלאפון.נ"ב: מה לעשות, לא כולם יכולים להרשות לעצמם פלאפונים יקרים, ואני הייתי צריך את המינימום.לגביי החברה, זה כדי לחסוך כסף בשיחות אם המשפחה (הרוב בפלאפון).בתור "מומחה", ציפיתי ממך לתגובה קצת יותר רצינית, חבל...
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים עניתי לך בשיא הרצינות, אין לי מושג מה אתה רוצה הלינק שהבאת הוא לינק לאתר HTML רגיל, מאיפה אני אמור לדעת שקיבלת לינק אחר? יש מצב שפלאפון פשוט חסמו אתרים שלא קשורים אליהם, נסה להכנס ל YNET.co.il ותבדוק אם עובד לך
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר תודה רבה, זאת התגובה שרציתי, ולא "פלאפון חרא..." הצלחתי להכנס ל-YNET. אחרי שהעלתי את הקובץ באתר ההוא, עלה כזה דבר: File uploaded, go to http://www.easycool.co.il/wap/wap.php and enter this id... זאת אומרת שיש משהו, אבל למה זה לא נכנס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.