עבור לתוכן

שאלות לגבי ה-PHILIPS 200P7ES

Featured Replies

פורסם

שלום.

די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה:

ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים:

האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ?

איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)?

האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל?

תודה.

פורסם

האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ?

תבדוק בזאפ חנות אחר חנות לראות אם נשאר להם במלאי הדגם הזה, שכבר לא ניתן להזמנה ע"י החנויות מהיבואן בשל הפסקת ייצורו. הסיכוי לקבל S-IPS הוא גבוה.

ניתן לבדוק את סוג הפאנל לפי טכניקה שאחד הרוכשים מצא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311881.0

איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)?

האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל?

במשחקים הביצועים דומים.

הפיליפס נסקר עבור האתר ונמצא כבעל דיוק צבעים ברמה טובה מאוד מהקופסה, רמה שהופכת אותו מתאים גם לעריכה גרפית. לקדם-דפוס בכל מקרה יידרש קולורמטר. בנוסף, היכולת לשנות בו את הבהירות ללא נפילה של יחס הניגודיות הסטטי עושה אותו לעדיף על ה-2007FP. ה-Dell מצידו מציע יתרון של כניסות S-Video וקומפוזיט לצורך חיבור ממירי TV.

פורסם

קניתי את המסך המדובר לפני שבועיים,

מהתרשמות שלי - ואני לא מומחה:

המסך פשוט מדהים! כיף לעבוד איתו (אני מתכנת אז ככה שהשטח עבודה הגדול מעולה)

במשחקים - COD4 לא ראיתי מריחות - והצבעים נהדרים! - יש לי LCD של SHARP ממש ליידו וה-200P7ES לא רואה אותו מבחינת צבעים.

לגבי הפאנל - כשאני הזמנתי אותו לא היו כאלה במלאי - לכן שום חנות לא הייתה מוכנה להתחייב אז לקחתי הימור - פה ההימור הרבה יותר קטן מאשר ב-DELL.

ולמזלי יש לי פאנל LG - יעני IPS ללא פיקסלים שרופים.

אני חושב שליבואן יש מלאי וכל חנות מזמינה ממנו כי יומים אחרי שהזמנתי קיבלתי כבר את המסך. - לצורך העיניין היבואן הוא אסטרוניקס.

לעומת הדל אין לי מושג אבל במשחקים - לא נראה לי שתיהיה לך בעיה.

הקיצר מסך מדהים.

פורסם

לפי מידע שקיבלתי לפני שבוע מאיסטרוניקס כבר לא נשאר להם 200P7ES , כך שנשאר לקוות שיש עוד יחידות שלו במדפי החנויות המפרסמות אותו.

איסטרוניקס תשווק במקומו לחנויות את הדגם החדש 200PW8ES שהוא 20" רחב המכיל פאנל S-IPS או P-MVA. לא ידוע מתי בדיוק חנויות יתחילו למכור אותו, אך אם מחירו יהיה ברמה של ה-2007WFP או אפילו אטרקטיבי יותר, הוא יהיה מומלץ.

פורסם

^^

כלומר לא תהיה גרסה במימדי 20 אינץ' 4:3?

פורסם

הם לא מסרו לי שום רמז על גירסה מחליפה בתצורת 4:3 בעתיד. בכנות, אני לא מבין מדוע פיליפס הפסיקה את ייצורו :( שהרי לפי מאגר המידע של TFT Central אותו פאנל בדיוק מורכב ב-2007FP , אשר עדיין ממשיכים לייצרו.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שממשיכים לייצר את ה2007FP?

למיטב ידיעתי אין אותו במלאי באף חנות כרגע...

פורסם

באתרים של Dell עצמה ה-2007FP עדיין מוצע למכירה ואין שום אינדיקציה שהוא עבר למצב של גמר ייצור. תבדוק עם אחד המפיצים הגדולים למשל CMS או אומניטק את הנושא של המחסור שלו במלאי:

http://www.users.co.il/partners.asp?NID=311

נשמח אם תחזור אלינו עם תשובות.

בהזדמנות זו אני חייב לציין שבזכות הסקירה ההשוואתית של ארז ה-200P7ES נחטף מייד - עובדה שנגמר המלאי.

פורסם
  • מחבר

קניתי את המסך המדובר לפני שבועיים,

מהתרשמות שלי - ואני לא מומחה:

המסך פשוט מדהים! כיף לעבוד איתו (אני מתכנת אז ככה שהשטח עבודה הגדול מעולה)

במשחקים - COD4 לא ראיתי מריחות - והצבעים נהדרים! - יש לי LCD של SHARP ממש ליידו וה-200P7ES לא רואה אותו מבחינת צבעים.

לגבי הפאנל - כשאני הזמנתי אותו לא היו כאלה במלאי - לכן שום חנות לא הייתה מוכנה להתחייב אז לקחתי הימור - פה ההימור הרבה יותר קטן מאשר ב-DELL.

ולמזלי יש לי פאנל LG - יעני IPS ללא פיקסלים שרופים.

אני חושב שליבואן יש מלאי וכל חנות מזמינה ממנו כי יומים אחרי שהזמנתי קיבלתי כבר את המסך. - לצורך העיניין היבואן הוא אסטרוניקס.

לעומת הדל אין לי מושג אבל במשחקים - לא נראה לי שתיהיה לך בעיה.

הקיצר מסך מדהים.

לאילו חנויות יש את היבואן אסטרוניקס ומאיזו חנות אתה הזמנת?

פורסם

אני קניתי גם כן את המסך - לפני שבועיים :silly: מתמליל 2000 בר"ג.

קצת יותר יקר מגיבור (80 שח) נראה לי ששוה את זה - יש אחריות היו נחמדים בכל הקטע של הבירורים של כמה פיקסלים שרופים - 0 בשבוע הראשון ו-4 לשלוש שנים.

אם אין לך בשבוע הראשון קשה להאמין שיהיו. כמו שכבר אמרו הסיכויים לPVA יותר נמוכים מהדל.

פאנל IPS - תוצרת LG שזה אחלה.

שיחקתי ועבדתי עם המסך והוא פשוט מעולה - קינגפתי את הצבעים לפי מה שהמליצו פה בפורום - הורדתי את הבהירות קצת. ואני ממש מבסוט.

מומלץ בחום.

לפי דעתי אם אין עוד מלאי ליבואן זה בגלל הביקורת.

אתה יכול להתקשר לחנות הם יתקשרו ליבואן אם יש במלאי אצל היבואן תזמין יום יומיים אח"כ המסך יהיה אצלך בבית.

פורסם

גם אני לקחתי אותו לפני שבוע וחצי (אגב תודות לביקורת כאן).אחלה מסך.השבוע הייתי באסטרוניקס ושאלתי את הטכנאי אם יש להם עוד במלאי.הוא אמר לי שלא ושיש להם מסך 20 רחב אם IPS.לא זוחר בדיוק את הדגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים