פורסם 2008 בינואר 2117 שנים שלום לכולם החלטתי להפוך את שני המעבדים למחזיקי מפתחות הורדתי את הפינים בעזרת הדרמל ועכשיו זה חלק אבל הראש קידוח של הדרמל פשוט לא עובר של המעבד מה לעשות ואיך להמשיך? תודה מראש
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים אני קדחתי עם מקדחי קרמיקה (מקדחי וידיה) ... מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח... : ופטיש 5 קילו 8)
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים מחבר ולהפעיל לחץ רציני?בפעם האחרונה השתמשתי כנראה במקדח לקיר הפעלתי לחץ והזבל הזה התפצפץ לי לחלקים.. תודה על התשובות
פורסם 2008 בינואר 2517 שנים במעבד סלרון שבמחזיק מפתחות שלי יש מעין חור באחד מהפינות שלו שבו הכנסתי ראש קידוח ממש ממש דק שעשה את העבודה.
פורסם 2008 בינואר 2817 שנים אני עשיתי מ-3DFX, וP2, הכל בעזרת אולר שווצרי - פשוט לבחור את הנקודה ולהתחיל לסובב - זה לוקח זמן אבל זה לא נורא.תוך חצי שעה עשיתי מה-P2 ומה 3DFX מחזיק.ה-P2 קצת גדול מידי אבל ה-3DFX יצא אחלה, אז עשיתי עוד אחד גם לאחי.
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים KingYog אפשר תמונות? כי לא ממש הבנתי איך עשית... 3DFX זה כרטיס מסך לא? וPentium II זה מהסוג של הגדולים האלה?.... כמו זה:
פורסם 2008 בינואר 3117 שנים שמעאני עשיתי אותו דבר לליבה של ה 7300GT הישן שליחחחפשוט קדחתי עם מקדח דק וזה חירר לו תאמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.