עבור לתוכן

מצלמה -טובה- ב700 שקל?

Featured Replies

פורסם

יש חיה כזאת? לשימוש משפחתי, כלומר לצלם בטיולים, טקסים בבית הספר, מסיבות יומהולדת, שטויות כאלה...

הייתה לנו עד לא מזמן a510 שהיינו מרוצים ממנה מאד אבל אחותי איבדה אותה :bash:

יש מצלמות מומלצות בטווח המחירים הזה?

עדיף עם צילום וידאו שמוגבל רק בנפח הכרטיס, ולא בזמן (בa510 וידאו היה מוגבל לשלוש דקות). זה יהיה נחמד.

תודה.

פורסם

לפוג'י A700 יש חיישן מעולה שיעזור לתפוס תמונות טובות בכלל ובאירועים במקומות סגורים (שמכסה אחוז ניכר מהשימוש המיועד), אבל היא חלשה מאוד בתחום הווידאו (כמעט לא פרקטית) ומשתמשת בכרטיסי xD היקרים

לקאנון A560 יש יותר יכולות בתחום הווידאו ויש לה שם שמאוד אוהבים בישראל. סדרת A5XX של קאנון (למעשה כל סדרת powershot) לא תאכזב אותך אבל היא בהחלט פשרה פושרת...

Panasonic DMC LS75 אני לא ממש מכיר אישית אלא רק מביקורות- יכולות ווידאו טובות, עדשה עם מייצב שמאוד נדירה בתחום המחירים הזה - בדגמים היקרים יותר יש לפנסוניק עדשות מעולות, אבל אני לא יודע מה המצב בדגם זה. ככלל פנסוניק לא מצטיינת בתנאי תאורה לקויים, אולם המייצב עשוי מעט לשפר את המצב (מאפשר לצלם בזמני חשיפה מעט ארוכים יותר). מייצב גם עוזר לאנשים שנוטים לצלם עם ידיים מושטות לפנים (המצלמה רועדת יותר וזזה משמעותית בעת הלחיצה על המחשף).

מניסיון מר הייתי ממליץ להתרחק מהתוצרת של ניקון בטווח מחירים זה - לא בגלל אמינות חו"ח, אלא בגלל שהשימושיות מאוד מוגבלת והתמורה עלובה.

בכל מקרה, קצת סבלנות ואני בטוח שיעלו כאן הצעות מעניינות נוספות.

פורסם
  • מחבר

אם היינו מרוצים מה510 נהיה מרוצים מה 560 לא?

הוידאו שלה מוגבל בזמן כמו של ה510?

פורסם

אם היינו מרוצים מה510 נהיה מרוצים מה 560 לא?

הוידאו שלה מוגבל בזמן כמו של ה510?

אני מאמין שתהיו מאוד מרוצים - פשוט יש עוד אופציות מוצלחות בשוק ושווה לברר.

הווידאו מוגבל לגודל של 4GB לכל קליפ - שזה בערך 35 דקות באיכות המירבית במצלמה זאת, יותר מהמון - אלא אם כן את רוצה לצלם מחדש את "תיבה רוסית" (סרט שצולם כולו בשוט אחד ארוך). חשוב לזכור שווידאו באיכות הטובה (הפרדת VGA ב-30 פריימים לשניה) תופס המון מקום וכדאי לשים בצד 100 ש"ח לכרטיס 2 ג"ב איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים