פורסם 2003 באפריל 1622 שנים יש לי דרמל (Multi, המקורי), אני חוזר עכשיו משבוע בצרפת, אז קניתי שלשה ראשי צריבה, אחד מכל צורה. ניסיתי להתחיל לחרוט עם העגול, אבל זה מחליק בהתחלה...... וזה לא ממש נוח... הייתי מבקש שתמליצו לי עם איזה ראש חריטה לעבוד, משלשת הבאים, וגם שיטות עבודה וטיפים 111: 110: 107: וכמובן תודה רבה מראש !!!
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אתה יכול לראות את הפרויקט שלי בדף הקודם של הפורום ולראות שהצךחתי די טוב עם רש דק כמה שיותר.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים 111אבל אני במקרון עובד הרבה עם זה ועושה את הצריבה עם הראשים הוורודים/חומים האלה..כמה שיותר דק ועובד איתו על הפינה..ככה אני עושה אבל אפשר גם עים הברזל
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר אם משתמשים בראש דק ועם שיניים קטנות, שמסתובב במהירות גבוהה (גם 10,000 שזה המינימום), זה הרבה, וזה ממיס את הפרספקס.זה לא אמור להמיס, אז הכל נמס ולא יוצא כמו במתוכנן....הראשים הוורודים חומים ? אלה לא של השיוף ?! זה ממיס עוד יותר !
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אני לא מדבר איתך על הדיסקים או על המשייף..אני משתמש בהם לרחיטה מלאה (לא תמונה רק של קווים) אני משתמש בהם גם למילוי והם מצויינים על 8000 ואבל 10000 גם טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.