עבור לתוכן

לא מצליח להתקין דרייבר

Featured Replies

פורסם

הי,

יש לי הרדיסק חדש, שמתי עליו WINDOWS עם SP2 ומשום מה הוא לא נותן לי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא של הלוח-אם ולא שלי.

אני מוריד את הדרייברים מהאתר של החברה (GIGABYTE) אבל משום מה הוא לא מקבל את זה. ובהרדיסק הקודם לא הייתה לי שום בעיה.

יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

אגב הלוח אם זה GIGABYTE 8I945GZ-ME, והכרטיס מסך זה GIGABYTE 800XL.

שאני מנסה להתקין אז הוא אומר לי "INF error. Video driver not found" ואז:

"setup was unable to complete the instalation. Try to setup your display adapter with a

standard VGA driver before the setup"

אם יש לכם מושג מה עושים אז אני מחכה לכם...

תודה!!!

פורסם

או שדרייבר לא מתאים לכרטיס מסך שלך או שהוא לא מתאים למערכת שלך תוודא שהדרייבר שאתה מוריד מתאים לדגם המדוייק של הכרטיס מסך שלך ולמערכת ההפעלה שלך

פורסם
  • מחבר

אין לי מתאני תצוגה במנהל ההתקנים אבל יש לי בקרי וידאו ומשחק ובהתקנים אחרים מופיעים לי 2 סימני שאלה, אחד על בקר וידאו והשני על בקר מסך.

אגב הוצאתי את הכרטיס מסך והפעלתי מחדש את המחשב ואז הוא זיהה אוטומטית את הכרטיס מסך המובנה והתקין אותו (חשבתי שכך אפתור את הבעיה) ואח"כ

חיברתי את הכרטיס שלי וניסיתי שוב להתקין ושוב הוא רושם את אותו הדבר, והדרייבר שאני מוריד בטוח תואם לכרטיס כי זה הדרייבר שהתקנתי גם בפעם הקודמת.

אם למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת שאני תקוע איתה כבר שבוע אז אני ישמח לשמוע למה זה מחרפן אותי.

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

יכול להיות שיש קונפליקט בכתובות בין כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך על החריץ..

שתי האופציות זה או לכבות את הכרטיס המובנה דרך הביוס או לשנות כתובות במאפייני ההתקן.

מה רשום לך כאשר אתה עושה קליק כפול על על בקר המסך?

פורסם
  • מחבר

זה מה שרשום:

"מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים. (קוד 28)‏‏

כדי להתקין שוב את מנהלי ההתקנים עבור התקן זה, לחץ על התקנה חוזרת של מנהל התקן"

סוג התקן: התקנים אחרים

יצרן: לא ידוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים